Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon rájöttem a nők működésére?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon rájöttem a nők működésére?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy a nők utálják, ha őszinték velük a férfiak. Ha megmondom egy lánynak a valóságot, realitásról beszélek, akkor megutál érte.

Ha viszont folyton hazudok neki (persze úgy, mintha teljesen őszintén beszélnék), akkor megadja magát, elolvad attól, amit mondok neki.

Az a legviccesebb az egészben, hogy szerintem a tudatukban teljes mértékben tisztában vannak azzal, hogy a fiú csak azért mond nekik szebbnél szebb dolgokat, mert kellenek neki, ki akarja használni őket, ugyanakkor az érzelmeik, az emócióik teljes mértékben elnyomják a tudatos reakciójukat, vagyis hogy kiszabaduljanak a fiú bűvköre alól.

És közben egyáltalán nem érdekli őket, hogy csupa eltúlzott, édes szót hallanak magukról, amit a fiú mond nekik (pedig tisztában vannak ezzel a ténnyel), csak hallani akarják, inni a hazug szavakat, és élvezni azt, hogy egy álomban vannak, ami reményeik szerint soha nem érhet véget (miközben tudják, hogy véget fog érni).

Szerintetek igazam van a női lélekkel kapcsolatban?

2010. ápr. 5. 00:15
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
csodás levezetés :D:D
2010. ápr. 5. 00:29
 12/40 A kérdező kommentje:

"hihető hazugságnak kell lennie... És sokkal hatásosabb ha képekben beszélsz. Azaz ha el tudja képzelni a lelki szemei előtt...

Ha ilyen "utazásban" részesül, akkor szeretni fog veled beszélgetni, mert nem unalmas."

Kösz a tippet, tényleg nem rossz, amit mondasz ;)

2010. ápr. 5. 00:29
 13/40 anonim ***** válasza:
A hazugsagrol irj peldat!!!
2010. ápr. 5. 00:31
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé leszűkítetted a dolgokat. Nincs olyan, hogy hogyan működnek a nők. Vagy akkor én nem vagyok nő? Én pl rosszul vagyok a hátulról jövő szövegektől, meg a mézes-mázos hazugságoktól. Mondja meg őszintén a véleményét valaki, de ne bántón. Ennyi.
2010. ápr. 5. 00:35
 15/40 A kérdező kommentje:

A hazugságról:

az alapvető dolog az, hogy úgy kell őt dícsérni, mintha egy királylány lenne, akire mindenki vágyik.

Ami persze nem igaz, mivel egy átlagos lányról van szó, de a fő az, hogy elhiggye: különleges!

Én pl. nem gondoltam volna először, hogy a nők annyira szeretik, ha a testüket, a külsejüket dícsérik. De aztán rájöttem, hogy mennyire tévedtem...

Szemek, száj, haj, maga a tökéletes, arányos test.

Nem is a hazugságokról van szó, hanem sokkal inkább arról, hogy mennyire imádják magukat az orruknál fogva vezettetni, miközben tudják, hogy vezetik őket.

2010. ápr. 5. 00:36
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
Rossz csajokat ismertél meg de ne is csodálkozz, ilyen alakhoz amilyen te vagy, ők illenek... Nem kéne általánosítani 3 lány alapján. Minden emberen van olyan dolog amiről valósan lehet jót mondani. Ha te ezt nem látod akkor az a te bajod. Sokkal nagyobbat fogsz majd koppanni ha tényleg rájönnek hogy csak hazudsz nekik... Olyan szánalmasak az ilyen nőgyűlölő, mindenttudó (=3 lány) alakok...
2010. ápr. 5. 00:37
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
Hat biztos igazad van.Bar az is igaz,hogy az en baratnom valoban kulonleges es szep!Szamomra legalabbis a legkulonlegesebb!
2010. ápr. 5. 00:38
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
Az is csak a te lelki szegénységed mutatja, hogy nem tartod gyönyörűnek is imádnivalónak azt a csaj akivel együtt vagy és hazudnod kell amikor őszintén is mondhatnád.... Nem is értem minek az ilyennek nő? Miért nem mész valami prostihoz? Nem kell neki hazudni, és biztos nem kell rá többet költeni mint a barátnőre. Mert hogy a szerelem nem érdekli az ilyeneket az biztos...
2010. ápr. 5. 00:40
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem latod kulonlegesnek minek akarsz osszejonni vele?Csak dugni?
2010. ápr. 5. 00:41
 20/40 A kérdező kommentje:

Észrevettétek, hogy a nők szerint nőgyűlölő vagyok, a férfiak szerint igazam van?

Lányok, csak nem most esik le, hogy ki lettetek használva? :)

Soha ne bízzatok bennünk, soha! :D

Bár hiába mondok ilyet, az érzelmeknek mindig megadjátok magatokat...

Másik példa egy lányismerősöm, akit megcsalt a barátja. Esküt tett nekem, hogy nem fogadja vissza a srácot, erre fél hónap múlva megint vele volt, csak azért, hogy rá 1 hónapra megint megcsalja őt a gyerek.

Mondtam neki, hogy az a problémája, hogy nem hallgat rám. Erre csak legyintett egyet. Két hónap múlva megint benne volt egy másik csapdában...

2010. ápr. 5. 00:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!