Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon rájöttem a nők működésére?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon rájöttem a nők működésére?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy a nők utálják, ha őszinték velük a férfiak. Ha megmondom egy lánynak a valóságot, realitásról beszélek, akkor megutál érte.

Ha viszont folyton hazudok neki (persze úgy, mintha teljesen őszintén beszélnék), akkor megadja magát, elolvad attól, amit mondok neki.

Az a legviccesebb az egészben, hogy szerintem a tudatukban teljes mértékben tisztában vannak azzal, hogy a fiú csak azért mond nekik szebbnél szebb dolgokat, mert kellenek neki, ki akarja használni őket, ugyanakkor az érzelmeik, az emócióik teljes mértékben elnyomják a tudatos reakciójukat, vagyis hogy kiszabaduljanak a fiú bűvköre alól.

És közben egyáltalán nem érdekli őket, hogy csupa eltúlzott, édes szót hallanak magukról, amit a fiú mond nekik (pedig tisztában vannak ezzel a ténnyel), csak hallani akarják, inni a hazug szavakat, és élvezni azt, hogy egy álomban vannak, ami reményeik szerint soha nem érhet véget (miközben tudják, hogy véget fog érni).

Szerintetek igazam van a női lélekkel kapcsolatban?

2010. ápr. 5. 00:15
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
79%

Nem,nem jöttél rá,tanulj még jó sokat!

Ne általánosíts pl a lányokat.Én utálom ha hazudnak és szebbnél szebb dolgokat mondanak,mikor tudom hogy nem igaz. A nyílt egyenes beszéd néha töbet ér mint pár hazug szócska.

18/L

2010. ápr. 5. 00:16
 2/40 anonim ***** válasza:
50%
Alapvetően igen.
2010. ápr. 5. 00:17
 3/40 anonim ***** válasza:
64%

én mindig full őszintén viselkedek, nyers néha bunkó paraszt vagyok velük, megmondom ha valami nem tetszik rajta, mégis mindig ők másznak rám, és a bulik után otthon sem vagyok egyedül.

de a többi a részében igazad van.

20F

2010. ápr. 5. 00:17
 4/40 A kérdező kommentje:

"Nem,nem jöttél rá,tanulj még jó sokat!

Ne általánosíts pl a lányokat.Én utálom ha hazudnak és szebbnél szebb dolgokat mondanak,mikor tudom hogy nem igaz. A nyílt egyenes beszéd néha töbet ér mint pár hazug szócska.

18/L"

De azért abban igazam van, hogy imádsz szépet hallani magadról, nem? :)

2010. ápr. 5. 00:18
 5/40 anonim ***** válasza:
56%
Irj peldat.
2010. ápr. 5. 00:22
 6/40 anonim ***** válasza:
56%

hihető hazugságnak kell lennie... És sokkal hatásosabb ha képekben beszélsz. Azaz ha el tudja képzelni a lelki szemei előtt...

Ha ilyen "utazásban" részesül, akkor szeretni fog veled beszélgetni, mert nem unalmas.

szerintem...

2010. ápr. 5. 00:24
 7/40 anonim ***** válasza:
100%

Persze,mindenki szereti,ha dicsérik,de okkal dicsérjenek. :) Mondjuk,ha kancsal lennék,nem szeretném azt hallgatni,hogy milyen szépek a szemeid. :D Te pasiból vagy,de ha a csajod valami pozitívat mond(jó sokáig kell keresnie :D:D ),akkor neked is jól esik.Nem de?! :)

18/L

2010. ápr. 5. 00:24
 8/40 anonim ***** válasza:
91%
Neked mi tetszene jobban? Ha azt mondaná valaki, hogy egy tahó idióta farok vagy, vagy azt, hogy egy jóérzésű kiegyensúlyozott intelligens ember?
2010. ápr. 5. 00:25
 9/40 A kérdező kommentje:

Példa:

-Első majdnembarátnőm - azért majdnem, mert itt még nem hazudtam elég jól :)

-Második barátnőm

-Harmadik, remélhetően jövőbeli barátnőm

Ez a pakk elég lesz? :D

2010. ápr. 5. 00:26
 10/40 A kérdező kommentje:

"Neked mi tetszene jobban? Ha azt mondaná valaki, hogy egy tahó idióta farok vagy, vagy azt, hogy egy jóérzésű kiegyensúlyozott intelligens ember?"

Éppen ez a lényeg! Hogy számomra (és szerintem a férfiak/fiúk számára) nem olyan fontos, hogy mit mondanak mások. A nőknél úgy van, hogy sokkal inkább mennek az árral, mástól várják a bíztatást. Vagy valami ilyesmi...

2010. ápr. 5. 00:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!