Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon rájöttem a nők működésére?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon rájöttem a nők működésére?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy a nők utálják, ha őszinték velük a férfiak. Ha megmondom egy lánynak a valóságot, realitásról beszélek, akkor megutál érte.

Ha viszont folyton hazudok neki (persze úgy, mintha teljesen őszintén beszélnék), akkor megadja magát, elolvad attól, amit mondok neki.

Az a legviccesebb az egészben, hogy szerintem a tudatukban teljes mértékben tisztában vannak azzal, hogy a fiú csak azért mond nekik szebbnél szebb dolgokat, mert kellenek neki, ki akarja használni őket, ugyanakkor az érzelmeik, az emócióik teljes mértékben elnyomják a tudatos reakciójukat, vagyis hogy kiszabaduljanak a fiú bűvköre alól.

És közben egyáltalán nem érdekli őket, hogy csupa eltúlzott, édes szót hallanak magukról, amit a fiú mond nekik (pedig tisztában vannak ezzel a ténnyel), csak hallani akarják, inni a hazug szavakat, és élvezni azt, hogy egy álomban vannak, ami reményeik szerint soha nem érhet véget (miközben tudják, hogy véget fog érni).

Szerintetek igazam van a női lélekkel kapcsolatban?

2010. ápr. 5. 00:15
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

Mi lányok már csak ilyenek vagyunk. Minden pasi ezt csinálja,ezért értetek egyet,mi csajok meg vakon bízunk a párunkban,miközben mindnehol kipletykálnak. :D És ez így megy évezredek óta. :P

első hozzászóló.

2010. ápr. 5. 00:46
 22/40 A kérdező kommentje:

"Mi lányok már csak ilyenek vagyunk. Minden pasi ezt csinálja,ezért értetek egyet,mi csajok meg vakon bízunk a párunkban,miközben mindnehol kipletykálnak. :D És ez így megy évezredek óta. :P

első hozzászóló."

Köszi, aranyos vagy :)

Végre találkoztam egy lánnyal, aki beismeri a valóságot.

Örülök neked! :D

2010. ápr. 5. 00:47
 23/40 anonim ***** válasza:
Pont,hogy nem ismerem be.Szeretjük hallani,de csak ha valós.Legalábbis nálam így van.Dicsérhetik,hogy jól főzök,mert tényleg,de ne modnják azt hogy szép rendet rakok,miközben nagyobbnál nagyobb kupi van nálam. :) Persze ez más milyen példa,de helytálló. :)
2010. ápr. 5. 00:58
 24/40 anonim ***** válasza:

Miért hiszed azt hogy amit te gondolsz az igazság? Mert ismersz pár lányt akik ilyenek és mert magad akarod mentegetni? Honnan ismersz engem, meg még ezer, millió más lányt hogy csak úgy kijelentsd milyenek vagyunk? Miárt fáj az neked ha valaki szereti amint dicsérik? Ez egy undorító tulajdonság vagy mi? Vagy csak olyan ronda vagy hogy inkább nem is foglalkozol magaddal és másoktól is ezt várod? Amúgy meg közlöm, hogy az olyan pasi mint te, egy évig fűzött eredménytelenül, a normális, kedves, őszintével meg 3 éve járok. Tehát nem, velem senki nem csinálta ezt.

Komolyan kérdezem hogy minek neked csaj? Elég irritáló személyiséged... Meg mi az hogy a lányok szerint nőgyűlölő vagy? Miért szerinted szépen beszélsz róluk? A férfiak sem tökéletesek ahogy te gondolod mégsem beszélünk úgy róluk mint valami hülye tárgyról! De neked komolyan nem is fog ennél jobb lány jutni...

2010. ápr. 5. 01:06
 25/40 anonim ***** válasza:

ez is korosztályfüggő... A tiniknél még lehet hinteni a port, de aki már 20 felül van, az már rájön arra hogy a tettekből kell olvasni és nem a szavakból.

(persze ez is csak egy nagy általánosítás, és a kivétel erősíti a szabályt) :D

2010. ápr. 5. 01:37
 26/40 anonim ***** válasza:
lusta vagyok végigolvasni az összes hozzászólást de egy a lényeg érzelmek útján hass a lányra... mondj neki olyat ami tetszik neki... légy te a megtestesült BÓKember
2010. ápr. 5. 01:44
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező... fogsz te még nagyot koppanni. Vagyis szerintem nem, mert azok a lányok, akik a te elméleted szerint működnek, nagyon egyszerűek. Vannak ilyenek is, és úgy tűnik, csak ezeket szerzed meg.

Amúgy amiket felsoroltál, azért van úgy, mert a nőket szinte mindenben befolyásolják az érzelmeik.

Én nő vagyok, és a lányokat szeretem. Tehát ugyanúgy őket próbálom megfűzni, és saját magamat ismerem, tudom, mit akarok. Nő vagyok, és mégis rengeteg nő van, akiket nem tudok igazán megérteni. Te meg fiú létedre eleve soha nem fogsz egyet sem, aki komplexebb egy fadarabnál. :)

Tapasztalataim szerint az olyan férfiak, mint te, az "igazmondó, nem kertelő beszéd"-nek a taplóságot tartják, és hírből sem ismerik a kíméletesen megfogalmazott kritikát. Én soha nem mondok bókként egy lánynak olyan dolgokat, amit nem gondolok tényleg szépnek, csodálatraméltónak rajta. Ha megértetted volna a női lélek működését, akkor tudnád, hogy nem a hazugságokra van szükségünk, hanem arra, hogy elfogadjanak bennünket, egyediek legyünk a MÁSIK számára. Ki kell tudni hozni a nőiességet, a szépséget abból a lányból. Hogy fényesen ragyoghasson. Szeretnénk ezt, és sok férfi képtelen arra, hogy ezt megtegye, így van olyan lány, aki elfogadja a hazug bókokat is... De ha neked olyan kell, aki ennek bedől, az a te választásod.

Azt meg már a többiek is nekedszegezték, kedves kérdező, hogy te nem szeretsz magadról bókokat hallani? El se hinnéd, hogy egy tapasztalt nő milyen simán az ujja köré tudna téged csavarni, úgy, hogy észre sem vennéd :)

Úgyhogy az összesítő válaszom: nem jöttél rá semmi komolyra, de sajnos még arra sem, hogy milyen keveset tudsz.

2010. ápr. 5. 03:47
 28/40 anonim válasza:

Igen, a nők ilyenek! ( nagyrészt )

Na de, miért is kéne hazudni??? Olyan lányokkal foglalkozz, akik tényleg tetszenek és akkor nem kell hazudni ahhoz h meghódítsd. Azokat a dolgokat dicsérd rajtuk/bennük amik valóban tetszenek.

Ez van, meg kell őket hódítani... pl.: ha én eddig észre sem vettem vkit/vagy idáig nem is tekintettem rá úgy mint lehetséges partnerre, de észrevettem h én tetszem neki, és egyértelmű jeleket küldd felém, meg bókol akkor az elég rendesen fel tudja kelteni az érdeklődésemet.

Lehet h álomvilágba élünk, de nekem olyan pasi kell aki meg van velem elégedve! ( hiszen ezért választott )

Alább nem adom!!! :)

22/L

2010. ápr. 5. 03:56
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs igazad. Ugyanannál a nőnél is más-más taktika jön be felszedésnél lelkiállapottól függően. Pusztán arról van szó, hogy éppen melyik stádiumban van. Beszélgess vele. Hamar rájössz, hogy mit kell mondanod. Van amikor a "Nincs kedved dugni?" is elég, van amikor az "Nagyon tetszik a pulcsid, teveszőr?" Ha viszonylag jóképű vagy kevesebbet kell pedálozni, ha nem akkor többet.
2010. ápr. 5. 09:12
 30/40 anonim ***** válasza:

Volt egy csávó, össze akart szedni. Annyira nyomta a hazugságokat, az édesebbnél, édesebb szövegeket, hogy cukorbeteg lettem majdnem.

Szeretem, ha dicsérnek, persze, ez egyértelmű, de van egy határ. Érzem, ha valaki túloz, és hazudik, szóval nem fejtetted meg.

Lehet vannak ilyen silány nők, akiknek ez bejön, aztán ők azok, akik jönnek ide írni, hogy jaj megcsalt, jaj, mégsem szeret igazán...

2010. ápr. 5. 09:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!