Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merre találhatna rám egy helyes, visszafogott, értelmes srác aki elég bátor hogy leszólítson?
Hol bujkálnak az ilyen srácok? Milyen helyekre járnak ?
17L vagyok
A netes ismerkedés tényleg nem igazi, mert szebben k festi le az ember magát :)
És ott se tud egy önbizalom hiányos srác őszinte lenni, h ez meg az van vele, mert akkor már nem is kell.
Szóval vagy a lányok kezdeményezzenek ilyen esetben, vagy nem tudok mást, azért félünk mert nem akarunk pofára esni és továbbrombolni az amúgy is szar önbizalmunkat. Tehát bíztassatok minket a "mimóza pasikat":)
Szia! Én írtam, hogy a netes ismerkedés jó. Nekem vannak olyan ismerőseim, akiket már több, mint másfél éve ismerek, de még sosem találkoztam velük személyesen, és mégis nagyon jól elvagyunk. :)
Nem a fényképet kell nézni (velem többen is beszélgettek úgy, hogy egy évig még fényképen se láttak), hanem BESZÉLGETNI kell az illetővel. :)
Ha akarod küldd el az Msn-címedet (vagy elküldöm az enyémet), és meglátod ... :D
Jah! Amúgy én egy visszafogott, értelmes srác vagyok, és most le is szólítottalak! :P
24/F
A netes ismerkedés az egy figyelemfelhívás. Nem a kép a legfontosabb - hanem képes-e az illető valami normális szöveget írni magáról, vagy a szokásos semmitmondó dolgokat írja? Vagy még azt sem?
Ezen kívül nem a neten ismerkedsz. Lehet levelet írni, beszélgetni telefonon vagy akár élőképpel.
Néhány ilyen után pedig már eldönthetitek, érdemes-e találkozni.
Szia kérdező! Azt írod hogy már több mint 4 éve msneztél egy sráccal? Hm nekem ez enyhén szólva is érdekes. Merthogy akkor már 12 évesen elkezdted a pasizást? Dehát az még elég korai nem? Ráadásul nem tom, de msn már több mint 4 éve létezik???
egyébként 24/F :). És félénken kérdezem: nem ismerjük mi egymást valahonnan? :))
Igen 12 évesen ismertem meg, de nem pasizásból és ő sem csajozás miatt vett fel, egy véletlen volt az egész és jól elbeszélgettünk, mert mind2en a komolyabb tinik közé tartoz(t)unk. és igen akkor is volt msn:P Gyorsan szalad az idő mi ?:d
Am. nem hinném, hogy ismerjük egymást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!