Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merre találhatna rám egy helyes, visszafogott, értelmes srác aki elég bátor hogy leszólítson?
Hol bujkálnak az ilyen srácok? Milyen helyekre járnak ?
17L vagyok
Van egy földalatti bázis, ahová ezek a fiúk járnak, ott bújkálnak a nap 21 órájában.
3 órában pedig azokat a csajokkal vannak, AKIK NEM CSAK ARRA VÁRNAK HOGY LESZÓLÍTSÁK ŐKET.
Szia!
Én is ilyen visszafogott típus vagyok. Nem szoktam vergődni ordibálni részegen, mint a mostani fiatalok többsége. Elég komoly típus vagyok, de azért én is tudok hülyéskedni haverokkal stb... Szórakozni? hát én pl a diszkókat utálom, inkább kisebb bárokba járkálunk a haverokkal, biliárdozgatunk sörözünk, beszélgetünk, nyugisabb hely, mint a disco... Ha gondolod írj privit, ha netán van kedved beszélgetni:)
17/F
Szörnyű: megfinnyásodnak és több strasszos ruhájuk van mint nekem.:D
16:48-as így szimpinek tűnsz, de én tényleg élőben szeretnék ismerkedni, mert ez a netes dolog eddig nem jött be, találkoztam 1-2 sráccal és nem volt túl jó élmény.
Nekem kell látnom az embert egészében, és neten keresztül nem láthatom a kisugárzását. És nem arról beszélek, hogy nem akarok csúnya sráccal találkozni, mert sokszor van olyan hogy elájulok egy sráctól a kisugárzása miatt, barátnőim meg azt mondják hogy pedig ronda a srác. Remélem megértitek ezt a zagyvaságot :D Tényleg inkább helyeket írjatok. Köszi előre is
Sajnos az egyenjogúság ezzel jár.
Nem kötelető már a fiúnak kezdeményezni - és sokan nem is mernek.
Ha szeretnél valamit ÉS a kiszemelt fiú nem mer lépni - akkor bizony neked kell!
Vagy menj el egy muzulmán országba, ahol nincs egyenjogúság és a fiúk kötelességüknek érzik a kezdeményezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!