Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merre találhatna rám egy helyes, visszafogott, értelmes srác aki elég bátor hogy leszólítson?
Hol bujkálnak az ilyen srácok? Milyen helyekre járnak ?
17L vagyok
Az ilyen srácok akik helyesek,de nem mernek leszólítani azok szerintem azért ilyenek mert korábban lehet hogy akkorát csalódtak, hogy tönkre mentek bele.
Vagy mert a barátaik állandóan szekálják őket, persze poénból, de egy idő után magukra veszik.
Önbizalom 0 körül:)
Én pl azthiszem ilyen vagyok:)
Ez teljesen így van! én vagyok a fentebbi 0 önbizalmas srác:) Unom a hülye magamutogató csajokat akiknek akkora az egójuk h ha már rájuk nézünk és máris bunkók vagyunk:S
Persze megnézzük őket de tudjuk h semmi másra nem valók mint... tehát mi is a normális csajokat keressük, (azokat akik szépek is) csak ritkábbak mint a normális pasik:D
Az önbizalom építés nem könnyű ha nincs az embernek lány ismerőse aki "tuningolná":) Lehet h van 10 haverod aki megmondja h jól nézel ki de egy csajnak 100X többet ér a szava:)
nagyjából olyan vagyok mint a 20:38 as, én otthagytam mindenkit, és hát nem tudom jól tettem e de most rohadtul egyedül vagyok:) és hát így elég nehéz önbizalmat építeni
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!