Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Később próbálkozzak majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Később próbálkozzak majd nála, vagy ez csak kifogás volt?

Figyelt kérdés

Randiztunk egy pasival 2 hónapon keresztül, de dobott, mivel túl félénk voltam és nem voltam kezdeményező. Nem igazán láttam rajta, hogy szeretne, nem tudtam kellőképpen oldódni így és féltem, hogy esetleg, ha tapadnék, megijedne.

Szerintetek ez csak kifogás volt, hogy így a személyiségembe belekötött, anélkül, hogy ismerne?

Nem voltak túl gyakori találkozások sem, csók már volt, meg simogatások.

23N 26F

2016. febr. 26. 15:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem jöttél be neki amnyira Valószínüleg azért amit leírtál és ezért dobott.
2016. febr. 26. 15:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek jön be a félénkség. De így leírás alapján szerintem keress inkább mást, ha valakinek tényleg tetszel, az ennyi miatt nem pattint le.
2016. febr. 26. 15:21
 3/3 anonim ***** válasza:

"személyiségembe belekötött, anélkül, hogy ismerne? "

Ez nincs így. Ha így lett volna, most nem ez lenne kérdésed.

Neki nem voltál elégé kezdeményező. Beszéld meg vele.., de inkább ne... Aki ennyire nem kommunikációképes KETTŐ HÓNAP után... Azt hagyd s örülj, "szakított".

2016. febr. 26. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.