Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez csak kifogás vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak kifogás vagy tényleg emiatt nem akar engem?

Figyelt kérdés
23 éves nő vagyok. Céltudatos, határozott. Komoly kapcsolatot szerettem volna egy férfitól. Jó pár randin túl voltunk, mire megcsókolt. Nem akartam kezdeményezni, mert azt sem akartam, hogy azt higgye rá akarok mászni. Lassan alakultak volna a dolgok. Találkozókat lemondta, aztán azzal érvelt, hogy mivel határozatlan vagyok, nem akarja folytatni. (hozzáteszem 1,5 hónapon keresztül ment ez.) Egyébként ő 26 éves. Nincs más nő a dologban, ez biztos. De szerintetek is csak kifogás szaga van az egésznek, vagy nekem kellett volna tényleg mindent megtenni?
2016. febr. 21. 21:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Talán nem kellene az elérhetetlen tennetek,és akkor pl Ő is jobban venné a lapot,majd lépne. :) Én se futkosok olyan után,akin látom,hogy bizonytalan. Többre tartom magam annál. :)
2016. febr. 21. 21:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Igazat adok. De én mindig kerestem a társaságát, akartam találkozni mindig. Csak úgy gondolom egy férfinak kell először megcsókolni, megölelni, hogy lássam engem akar.
2016. febr. 21. 21:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Ment a pm. :)
2016. febr. 21. 21:29
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Hogyan lennél magabiztos egy-két találkozó után? Ez hülyeség, szerintem egyszerűen rájött, hogy nem téged keres, nem volt szikra, vagy kémiai kémia ha úgy tetszik. Ha te teszel első lépést, akkor az a baj, hogy túl határozott vagy.
2016. febr. 21. 21:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolsó, nekem is ez az álláspontom...
2016. febr. 21. 21:40
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem is csak nem te voltál az igazi.
2016. febr. 22. 11:39
 7/7 anonim ***** válasza:

>Nem akartam kezdeményezni, mert azt sem akartam, hogy azt higgye rá akarok mászni.

>Csak úgy gondolom egy férfinak kell először megcsókolni, megölelni, hogy lássam engem akar.

Ez egy nagyon kényelmes (és szerintem igazságtalan) módszer, övé a felelősség, ő teperjen, te meg passzívan várhatsz. Tudom, hogy ezt diktálják a tradicionális nemi szerepek, meg hogy a férfi legyen férfi, nyilván. Viszont a talpraesettség, "férfiasság" bizonyításának ezer és egy más módja van, és nem értek egyet a klasszikus szerepekkel. A nő ugyanúgy vállaljon szerepet, és ha kezdeményezni akar, ha többet akar, akkor ne fogja vissza magát csak azért, mert ő nő.

Akarsz valamit --> teszel érte, nem pedig vársz, hátha pont ráhibáznak arra, amit akarsz.

Ettő függetlenül lehet, hogy a #4-esnek van igaza. De én úgy érzem, hogy akkor sem tetted meg a részed azért, hogy elkezdődjön egy esetleges kapcsolat. Lehet, hogy pont egy kis bátorítás kellett volna, hogy eloszlassa a srác kezdeti bizonytalanságát.

És nem, nem azt mondom, hogy a férfinak anyámasszony katonájának kell lenni, és azt sem, hogy feltétlenül a nő kezdeményezzen (mielőtt kiforgatna valaki). Azt mondom csak, hogy nem kell ragaszkodni a berögzült szerepekhez csak azért, mert nagyanyáink ezt mondogatták.

2016. febr. 22. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!