Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek csak kifogás volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak kifogás volt a részéről, hogy miért nem tud eljönni? Vagy csak hülyített volna?

Figyelt kérdés
Ismerkedtünk egy lánnyal, egy ideje már megemlítettem neki, hogy találkozzunk. Bele is ment, és elkezdtük szervezgetni. A múlt hét hétfőt akarta, de túl későn szólt, akkorra már más dolgom lett, rajtam kívül álló okok miatt, ezért abban egyeztünk meg, hogy ma délelőtt találkozunk. Megbeszéltük, hogy hol, és hogy kb. mikor. Odaértem, felhívtam, hogy akkor mi van, erre ő, hogy reggel írt nekem fb-on, nem tud eljönni, mert sok a tanulnivalója. Mondtam neki, hogy én reggel nem néztem, mert már úton voltam, és rosszul is esett, mert őszintén szólva nem hiszem, hogy ezt nem tudta volna hamarabb közölni, akkor nem indultam volna el egy másfél órás útra. Jó, neki is utaznia kellett volna kb. ennyit, de azt mondta, akkor összeköti más dologgal. Azért sem értem, mert úgy éreztem, ő is rajta van azon, hogy találkozzunk, párszor ő is felhívott, meg ha felléptem fb-ra, és ő is fent volt, kapásból rám írt, és beszélgettünk, érdeklődő volt. Csak ezt most egy kicsit zokon vettem, meg is írtam neki, hogy rá akartam szánni ezt a délelőttöt, és már beleéltem magam, hogy együtt töltjük az időt, jól érezzük magunkat, elbeszélgetünk. Nem igazán értem a logikáját, eddig sürgős lett volna neki, hogy a múlt hét hétfőn találkozzunk, utána is még megpróbáltuk megszervezni a találkozást, most meg hirtelen eszébe jut, hogy sokat kell tanulnia. De azért még megkérdezte a telefonban, hogy csak miatta utaztam-e el, de mondtam neki, hogy akkor elintézek pár dolgot, ha már ott járok. Nem topmodell csajról van szó, szerintem nem is lehet nagyon népszerű a fiúk között, és nem értem az egészet, legfőképpen azt, hogy miért nem szólt hamarabb, ha tudta, hogy sok a tanulnivalója (egyébként egyetemista, tehát azért elvárnék némi felnőttes gondolkodást). Szerintetek ezek után mit tehetnék? Adjak neki még egy esélyt egy találkozásra, és ha megint nem jön el, akkor küldjem el a francba? Vagy hirtelen megijedt volna, hogy nem lesz elég jó? Nem tudom mire vélni a dolgot, egy külső szemlélő hátha tud valami okosat mondani, köszi előre is.

2015. nov. 23. 21:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Várd meg ,hogy sül el az új találkozó.

Bár elég lekezelően beszélsz szerencsétlenről.

2015. nov. 23. 21:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Miért lekezelő? Azért, mert tényleg nem topmodell külsejű? Én se vagyok adonisz, nem becsmérelek senkit, csak oda akartam kilyukadni, hogy nem elérhetetlen királykisasszonykáknál szoktam próbálkozni, akik élvezik, hogy körülöttük sürgölődik mindenki. Egyébként nagyon csendesnek és visszahúzódónak tűnik, ezért írtam, hogy nem lehet túlságosan népszerű, a csendes emberek körül rendszerint nincs nagy udvartartás, ahogyan körülöttem sincs, nem is igénylem, és az sem zavar, ha mást sem donganak körül kismillióan.
2015. nov. 23. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Oh csendes körül is lehet dongás.:D Szépségkirálynőnek se kell hozzá lenni. De nem is ez a lényeg,értem amit mondasz. A lényeg,hogy a helyedben megvárnám a következő találkozót.
2015. nov. 23. 21:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Oké, csak nem értem őt, hogy ha valakinek sok a dolga, akkor azt nem az adott reggel tudja meg, nem akkor gyűlik össze hirtelen a sok tanulnivaló. Eddig meg azon görcsöltünk, hogy mindkettőnknek jó legyen az időpont, a helyszín, elég sokat tárgyaltunk ilyesmiről, és tényleg nyitottnak mutatkozott ő is, most meg valami nem kerek ebben a sztoriban. Ha már megegyeztünk valamiben, akkor megpróbálok elmenni, vagy legalábbis nem ilyen indokkal mondom le. Nekem is lett volna más dolgom is, ő se halt volna bele, ha történetesen most nem tanul, hanem utazással, mindennel együtt rászán max. egy délelőttöt a találkozásra. Pedig én próbáltam érzékeltetni vele, hogy elfogadó típus vagyok, nem szoktam ítélkezni, és ő is írta nekem, hogy rendes vagyok, szóval valahogy nem tudom összerakni a történetet.
2015. nov. 23. 21:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy szimplán megijedt a dologtól.
2015. nov. 23. 22:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Lehet, de nem tudom, hogyan lehetne ezt tisztázni vele. Mert engem nem zavar az, ha fél, vagy attól tart, hogy nem lesz elég jó, tényleg nem szoktam ítélkezni, és mondtam is neki, hogy csak beszélgetnénk, ami egyikünket se kötelezné semmire, tehát úgy érzem, próbáltam megalapozni azt, hogy ne görcsöljön ilyesmiken. Igyekeztem elfogadni mindenkit, ha valaki nagyon zárkózott volt, ha nem mozdult ki soha sehová, azt is, ha félt a kudarctól, azt is, ennél többet nem tudok tenni, mégse jött össze semmi még az ilyen lányokkal sem, pedig próbáltam nyitott lenni.
2015. nov. 23. 22:57
 7/8 Fish1 ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy miért nem hívott inkább fel? Akkor megtudtad volna anélkül, hogy potyára odamész.

Szerintem várd meg a következő találkozót, ha akkor is kitér, akkor felesleges rászánni időt + energiát.

2015. nov. 23. 23:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Ha reggel hívott is volna, már késő lett volna, mert úgyis elindultam, fél 7-kor már úton voltam, hogy 9-re odaérjek, szóval tök mindegy lett volna. Lehet, hogy azért nem hívott, mert félt így megmondani, amikor hívtam, akkor is megkérdezte, hogy "de nem haragszol?". Szóval nem igazán értem, mi történhetett, tényleg úgy éreztem, hogy ő is akar találkozni, ő is keresett engem, sokáig beszéltük, hogy akkor hol lenne jó, mikor érünk rá, aztán most meg hirtelen eszébe jutott tegnap reggel, hogy sok a tanulnivalója. Szóval valami nem stimmel, és nem értem ezt az egészet.
2015. nov. 24. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!