Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent ez a kifogás? 23L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez a kifogás? 23L

Figyelt kérdés

Röviden: Nagyon bejövök neki, tényleg nagyon jó lenne együtt, ha nem lenne barátnője, benne is lenne azonnal, sőt...!

Mármint nincs szövegértelmezési problémám. Arra akarok célozni, hogy miért pont ezzel érvvel? Nem kértem rá, magától részletezte a dolgot.

Még annyi, hogy ő közeledett hozzám és nem fordítva.

2015. máj. 31. 21:53
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Kamuzik.Bejött más a képbe neki. Akkor legyél észnél ha visszaakar jönni, mikor nem jött be a másik.Az esetek 99,99 %-ában vissza akarnak jönni az ilyen emberek. És emlékezz erre. Egy percig se fájjon, jusson eszedbe: jobb hogy kiszóródott, csak neked okozott jót a sors vele.
2015. máj. 31. 21:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ő közeledett feléd, majd ezt mondta? Ez azt jeleni, feldobta a labdát: le akar fektetni, de csak ha nem köpöd be a barátnőnek, akit meg akar tartani. Szép fogás..
2015. máj. 31. 21:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha van barátnője, de így gondolkozik, akkor én a helyedben nem sok jót várnék ettől a sráctól. Szerintem ha valaki szereti és tiszteli a párját, akkor nem gondolkozik azon, hogy milyen lenne mással lenni.
2015. máj. 31. 21:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát ja, ha úgy lett volna h ti ketten összejöttetek volna de ő ezt mondta, akkor az valamilyen szinten kifogás is volt. Szóval jobb neked nélküle.
2015. máj. 31. 22:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Eléggé fura, hogy közeledett, majd elmondta ezt. Tényleg, minek közeledett... Esetleg amit írtak előttem, az lehet, hogy csak egy valamit akarna tőled.
2015. máj. 31. 22:07
 6/10 A kérdező kommentje:

Én sem értem. Sóvárog utánam, aztán ilyesmivel áll elő.

Mondjuk ezzel akkor állt elő, mikor negpróbáltam kideríteni, miért viselkedik így. Kicsit le is hurrogtam, de jogosan.

Nem mintha akarnék tőle úgy valamit, míg kapcsolatban van...mert egyáltalán nem. Lehetőség pedig adódott rá, nem is kevés.

De ezt csinálja: csapja a szelet, kerül, bujkál szinte, aztán megint csapja, bájolog, utána felszívódik, ismét fektűnik, hogy de jó lenne amúgy velem stb. Körforgás a javából.

2015. máj. 31. 22:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz tőle semmit, akkor egyértelműen add a tudtára, mert így te is benne vagy a játékban, nem is kicsit.
2015. máj. 31. 22:23
 8/10 anonim ***** válasza:

7 Milyen játékban van benne mikor a fazon vette hülyére?

Fogadjunk hogy ezt is a fazon írta, az ötösöm rá merném tenni:

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__69039..

2015. máj. 31. 22:31
 9/10 anonim ***** válasza:
#8: Hogy milyen játékban van benne? Olvasd el a kérdező 6-os számú válaszát: a csávó megjelenik, eltűnik, "csapja a szelet" a kérdezőnek, és a jelek szerint ezt többször megcsinálta, viszont a kérdező nem írt arról, hogy ezt bármilyen formában elutasította volna. Nos?
2015. máj. 31. 22:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Csak lyukra megy, semmi egyéb. Bejössz neki egy menetre, és a biztos puncit nem akarja otthagyni egy bizonytalanért, de kóstolót szeretne. Ennyi. Ha okos vagy, nagy ívben elkerülöd az ilyen gyökereket.

Persze tudom, hogy pont az ilyenekhez vonzódik a nők 99.9%-a. -.-'

27/F

2015. jún. 1. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!