Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez a kifogás? 23L
Röviden: Nagyon bejövök neki, tényleg nagyon jó lenne együtt, ha nem lenne barátnője, benne is lenne azonnal, sőt...!
Mármint nincs szövegértelmezési problémám. Arra akarok célozni, hogy miért pont ezzel érvvel? Nem kértem rá, magától részletezte a dolgot.
Még annyi, hogy ő közeledett hozzám és nem fordítva.
Én sem értem. Sóvárog utánam, aztán ilyesmivel áll elő.
Mondjuk ezzel akkor állt elő, mikor negpróbáltam kideríteni, miért viselkedik így. Kicsit le is hurrogtam, de jogosan.
Nem mintha akarnék tőle úgy valamit, míg kapcsolatban van...mert egyáltalán nem. Lehetőség pedig adódott rá, nem is kevés.
De ezt csinálja: csapja a szelet, kerül, bujkál szinte, aztán megint csapja, bájolog, utána felszívódik, ismét fektűnik, hogy de jó lenne amúgy velem stb. Körforgás a javából.
7 Milyen játékban van benne mikor a fazon vette hülyére?
Fogadjunk hogy ezt is a fazon írta, az ötösöm rá merném tenni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__69039..
Csak lyukra megy, semmi egyéb. Bejössz neki egy menetre, és a biztos puncit nem akarja otthagyni egy bizonytalanért, de kóstolót szeretne. Ennyi. Ha okos vagy, nagy ívben elkerülöd az ilyen gyökereket.
Persze tudom, hogy pont az ilyenekhez vonzódik a nők 99.9%-a. -.-'
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!