Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyitett vagy csak ennyire bizalmatlan a szep nokkel? nagyon helyes pasirol van szo
1 honapig ismerkedtunk taliztunk azt mondta en tuti egy elerhetetlen csaj vagyok sztm azthitte h megfektethet de nem aztan nem beszeltunk 3 honap mulva megkeresett h szeretne jobban megismerni, keves ilyen erkolcsos ertelmes lany van ... 1 honap utan megint zztaliztunk de azt fujta h tuti pasizos vagyok aztan megint nem beszeltunk majd osszefutottunk egy buliba ugyanezt fujta par hettel ezelott megint osszefutottunk odajott hozzsm dumaltunk ugyanezt fujta majd avegen nalam alszol? megsz***** ugy h vi**** l
normalis kommentdket koszi, bunko beszolasok nem erdekelnek
megsz***** ugy h vi**** l - Elég volt a vetélkedőkből!
Na elmondom, hogy ez pasinyelven annyit tesz, hogy azt szeretné, ha te jobban kimutatnád az érdeklődésedet feléd mert nem teljesen bízik benned, de feltehetőleg nagyon kíván (azt, hogy ennél többet is akarna-e nem tudom).
Azt szeretné, ha te keresnéd és megmutatnád neki, hogy nem olyan vagy mint amilyennek gondol.
Csak persze nagyon, de nagyon bénán fejezi ezt ki. Egyébként a szavaidból úgy tűnik mintha téged sem érdekelne úgy a srác, egyszer helyes pasi azt jól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!