Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, hogy a nő várja a szikrát 40 évesen?
Üdvözlök mindenkit!
Sajnos olyan problémám van amit már jó ideje nem tudok feldolgozni.Én 32 éves vagyok és akinek udvarolok nő ő 40.Ezzel nekem nincsen semmi bajom és elmondása neki sincsen.Ő sokat csalódott már a pasikban és én már két hónapja kitartóan udvarolok.Megbízható nő mert soha nem tudtam megfogni semmivel szóval rajtam kívül nem randizgat senkivel sem. Sőt azt mondj mindig ha nem érezné jól magát velem akkor nem is randizna velem többet.Csak egy a baj, hogy nem érzi azt a bizonyos "szikrát"!És itt a baj.Én oda vagyok érte teljesen.Szex nem volt ...nyelves csók kétszer talán...inkább.Megkérdeztem miért van ez? És erre is azt mondta, hogy ő neki szikra a kémia nélkül nem megy! Most ilyenkor mit tudok tenni? Itt vagyok 32 évesen fülig szerelmesen és nem tudom hova tenni a dolgokat.Facebookon mindig küldi a csókokat és legutóbb magától a számra adott egy csókot...erre azt mondta, hogy ott valami megmozdult de nem tudja mi volt az pontosan.Látom hogy szereti a társaságom meg minden de van valami gát...és ez a szikra. Mit tudnék tenni? Nagyon szeretem őt! Köszönöm a segítséget aki tud mondjon valamit. Köszönöm
Mit szoktatok csinálni?
Hogy zajlanak a randik?
A randi végén fogd meg, öleld át és csókold meg szenvedélyesen.
Akkor majd megjön neki az a szikra.
Meg kellett volna próbálni már a párkapcsolatot,és ha nem alakul komolyabbra,akkor vége és tovább lépni.
Nekem az jön le,hogy csak "találkozgattok" eltöltötök pár órát, csókon kívül nincs semmi, az ilyen csókos jeleket meg ne vedd komolyan,mert kb a szomszédnak is lehet küldözgetni.
Akkor ott hagyod az utcán,elköszönsz h szevassz aztán annyi.
Ne legyél már óvodás. Benne van a pakliban, hogy kosarat kapsz.Növessz tököket.
Én azt mondom, hogy ez felejtős. Ez a nő maga sem tudja mit akar. Később ez nagyon fog fájni, hidd el.
Lehet, hogy tényleg nem érzi a "szikrát".
És akkor nincs mit tenni. Ezt nem lehet erőltetni.
Én ebbe nem fektetnék bele több energiát.
Nem vesz komolyan, és csak szórakozik.
Keress olyat aki megbecsül, és viszonozza az érzéseid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!