Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok, ha egy fiú 21 évesen már 21 nővel volt?
Figyelt kérdés
2015. nov. 16. 20:45
1/14 A kérdező kommentje:
Összejönnétek egy ilyen fiúval?
2015. nov. 16. 20:46
2/14 anonim válasza:
Persze..nem ez számít!Meg különben is szerintem egy férfinél pozitívum ha sok partnere volt.
4/14 anonim válasza:
Szerintem eléggé. Akkor jönnék össze vele, ha nem látom abszolút semmi jelét, hogy egy egoista szoknyapecér lenne, de erre elég kevés az esély szerintem, hogy aki 21 éves korára 21 nővel volt, ne az legyen.
6/14 anonim válasza:
Most:
A, egyet sem tudott megtartani, ennyi belső érték sincs a fiúban
B, olyan alja lányokkal volt együtt, akiknél egy pohár pia már lábszéttételt jelent. Ez nem büszkeség, hanem inkább szégyen.
7/14 anonim válasza:
Mondjuk egyik az, hogy én ezt tuti nem hinném el, szájhősnek hinném! Másik, ez épp elég, hogy egy pillanat alatt megundorodjak tőle. Nem, nem kellene ilyen férfi r.ibanc. Mert ugye nőben egyből azt mondanák az ilyenre. FÚJ
8/14 anonim válasza:
21 évesen, egyszerre 21-el, vagy külön-külön?
10/14 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó. :)
Ebből 2-3 volt komolyabb,a többi egyéjszakás.
2015. nov. 16. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!