Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ujhelyiati kérdése:
Szerintetek gáz, ha összejövök 25 évesen egy 35 éves nővel?
Figyelt kérdés
2015. szept. 17. 19:13
3/7 anonim válasza:
Ja, tök gáz, fúj más lányával?!?!?
Micsoda fertő!!!
4/7 anonim válasza:
Miért lenne gáz. Én is hasonló helyzetben vagyok, csak azzal a különbséggel, hogy a szeretett nőnek nem kellek. :(
5/7 anonim válasza:
Nem gáz és drukkolok.
Köztem és a srác között 13 év van, de én ezen nem tudok túllépni, hasonlóan, mint a 4. hszó "sajnos nem barátnője".
6/7 anonim válasza:
25 éves férfi vagyok, de 45 éves nővel is összejönnék.
Ebből a korosztályból voltak barátnőim és partnernőim. :)
7/7 anonim válasza:
Hát kúrogatni jó, öcsém, de nagyon ne éld bele magad, családot inkább a fiatalabb csajjal tervezz. Hallgass rám, én is belefutottam ebbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!