Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hány évesen volt először kapcsolatotok? Én 20 éves vagyok s még sosem volt.
Nem tartom magam rondának,meg magas is vagyok,mellette kondizom is.Idén lettem elsős egyetemista.Én mindig is kedves, megértő,figyelmes ember voltam.Régen mindig is megkaptam változni,de később becallottam h nem tudok.Mostmár elfogadtam magam amilyen vagyok.Talán régen azért nem volt mert 4 évig egy olyan lányért voltam oda akinek pont az én ellentétem jött be.Bevallom h nem volt önbizalmam,s régen rengetegen bántottak.De mindegy ez a múlt.
A következő kérdéseim inkább lányokhoz szól,de fiúk is adhatnak tanácsot!
1:eljönne velem egy lány randizni ha nem ismer annyira?
2:zavar ha sosem volt még kapcsolata?
3:Zavar ha nem vagyok olyan beszédes,s nem szeretek nagy társaságokban lenni?
Nekem is 20 évesen volt először barátnőm. 3 hónapig próbálkoztunk. Igazából ő szedett fel, de még közös témánk se nagyon volt.
Aztán 2 év magány. Azóta meg olyan kapcsolatok, hogy azt kívánom, hogy még se történtek volna.
15 éves korom körül volt olyan, hogy együttjártam egy lánnyal. Persze akkoriban a szex nem men ilyen hamar, de sajnos 19 évesen feküdtem le egy nálam idősebb házas nővel!
Isteni volt!
Azóta is nagyon szeretek szexelni, pedig már 60 vagyok.
Attól függ, mit hívunk kapcsolatnak. Ami ilyen jellegű először történt velem, bár nem nevezhető normális kapcsolatnak, hiszen nem akartam, de az ilyesmi erős befolyással bírhat a későbbi nemi életre is pl mint szorongások, aggályok, stb., melyekből már huszonévesen alapvetően kigyógyítottam saját magam. Kisfiú koromban elég komoly nemi erőszakot szenvedtem el.
Az első olyan nemi kapcsolatom, ami viszont normális kapcsolatnak talán nevezhető, legalábbis én is akartam és volt benne, ami jó volt, az egy javarészt tökéletelen viszony volt egy korombeli lánnyal, 19 évesen.
Kérdező, amit három pontba foglaltál össze, arra annyit, hogy alkata válogatja. Egyszer mindenki kezdő volt, tehát ha normális csajt fogsz ki, nem azon fog megakadni, hogy ő lesz neked az első, sőt, vannak, akik örülnek is ennek; esetleg nehezebbnek éli meg, de segít, irányít téged picit, ha rendes nő, persze nem úgy, hogy rosszul érezd magad ettől, hanem segít abban, hogyan kerülhess férfi szerepbe, tehát "láthatatlanul terel téged" olyan helyzetbe, hogy te vehesd át a gyeplőt.
Ha megakad pusztán ezen, hogy még nem volt előtte senkid, akkor esélyesen bunkó / érzéketlen / kivagyi / nagyzoló a csaj.
"Régen mindig is megkaptam változni,de később becallottam h nem tudok.Mostmár elfogadtam magam amilyen vagyok."
Nem, értem, e mondatod előtt csupa pozitív vonást írtál magadról. Miért akarsz változtani azokon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!