Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hany évesen volt először komoly kapcsolatotok? Stb.
Sziasztok,
Lenne egy pár kérdésem:)
Hany évesen volt először rendes komoly kapcsolatotok?
Meddig tartott?
Mennyi idő után engedtek meg hogy együtt aludjatok?
Szüleitek kedveltek a baratotokat/barátnőtöket?
Nemet és kort is írjatok:)
19 évesen kezdődött
majdnem 1 évig tartott
kb. 4 hónap után engedték meg
Kedvelték a barátnőmet
20/F
15 évesen volt az első komoly kapcsolatom, 2,5 hónap volt, de nem aludtunk együtt és anyukám kifejezetten nem kedvelte. Igaza volt. :)
16/L
24 évesen
2 évig tartott
1 év után aludtunk együtt
Kedvelték :)
27/F
Szia :)
Még nem volt, de alakul :)
18/F
Még nem volt sajnos,valószínűleg már nem is lesz soha... :/
23/F
23 évesen volt az első hosszútávú (1,5 év), de lehetett volna komolyabb is (részemről az volt). Egy fél év után mutattam be otthon. Kedvelték.
25L
Szia!
15
4 év
pár hónap
úgy-ahogy
30 N
15, 4 éve tart, először kézzel-labbal tiltakoztak az együtt alvás ellen de nagyon akaratos vagyok így kb másfél hónap alatt kikonyorogtem:D, az elejen nem szerettek a barátomat mert kicsit alacsony (kb.167-8cm),sokat is veszekedtem velük hogy hogy lehetnek ekkora gyökerek, de aztán megszerettek mert szorgalmas,dolgos srac és mostmar van hogy anyával ketten mennek el a szőlőskertunkbe dolgozni:D
19L
17 évesen és azóta is tart már 9 hónapja :)
Húha, 2 hónapja ismerkedtünk, randizgattunk a barátommal, de még nem mondtuk ki, hogy együtt vagyunk, amikor együtt aludtunk egy fesztiválon.:D A fesztivál után anyukám már könnyebben megengedte.
Anyukám és az élettársa nagyon kedvelik, szerencsére én is jóban vagyok a párom családjával.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!