Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek hány évesen volt először kapcsolatotok? Én 20 éves vagyok s még sosem volt.

Figyelt kérdés

Nem tartom magam rondának,meg magas is vagyok,mellette kondizom is.Idén lettem elsős egyetemista.Én mindig is kedves, megértő,figyelmes ember voltam.Régen mindig is megkaptam változni,de később becallottam h nem tudok.Mostmár elfogadtam magam amilyen vagyok.Talán régen azért nem volt mert 4 évig egy olyan lányért voltam oda akinek pont az én ellentétem jött be.Bevallom h nem volt önbizalmam,s régen rengetegen bántottak.De mindegy ez a múlt.

A következő kérdéseim inkább lányokhoz szól,de fiúk is adhatnak tanácsot!

1:eljönne velem egy lány randizni ha nem ismer annyira?

2:zavar ha sosem volt még kapcsolata?

3:Zavar ha nem vagyok olyan beszédes,s nem szeretek nagy társaságokban lenni?

2015. szept. 13. 17:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
20.
2016. dec. 14. 19:01
 12/14 A kérdező kommentje:
amúgy azóta 21 vagyok s még mindig nem volt :(
2017. márc. 3. 22:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok, mint te. Pedig 28 éves létemre már rég lett volna barátnőm.
2017. márc. 3. 23:25
 14/14 anonim ***** válasza:

25 évesen lett kapcsolatom, korábban csak néhány egyéjszakás.

Most leszek 28 és idén házasodunk.

Nincs általános recept, mindenkinél máskor és máshogy jön el.

A magány ijesztő és nyomasztó, ha huszonévesen mév senkije sem volt az embernek, de azért nem jelenti, hogy nem is lesz

2017. márc. 4. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!