Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 évesen lehet esélyem egy 24 éves lánynál?
22 évesen se randiznék egy 21 éves fiúval.
DE
ez én vagyok. őt lehet nem zavarja, mi erre nem tudunk választ adni.
Egy próbát mindenképp megér! Tudom, hogy a csajok általában az idősebb pasikra buknak, de mindig van kivétel... Egy haverom 21 éves korában egy 28 éves csajjal volt együtt néhány hónapig. Egy másik 19 éves, és a nyáron buliból egy 26 éves csajjal távozott. Állítása szerint dugtak!
"...amikor elérkezik az idő és a fejedben ezer különböző hang harsogja, hogy még nem állsz készen, hallgass inkább arra az egyre, amelyik azt mondja, hogy: De igen! Készen állsz. Innentől minden csakis rajtad múlik."
Hát, én pont 24 éves voltam, mikor összejöttem egy 21 éves sráccal, akibe halálosan szerelmes is voltam akkor. (Igaz, pár hónapra rá szakítottam vele, mert kiderült, hogy megcsalt... :( )
Nekem sosem volt bajom azzal, ha a fiú fiatalabb nálam pár évvel, mert én későn érő voltam. Szinte minden kapcsolatomban én voltam pár évvel az idősebb, kivéve a férjemet, de ő is csak 2 hónappal idősebb nálam, de szuperül megvagyunk.
Szóval tökre embere válogatja.
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!