Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még esélyem ennél a lánynál ilyen randi után? Hogy szerezzem meg?
Interneten megismerkedtem egy nagyon jó nővel. Szerintem nagyon jó volt a randi, megvolt a kémia, nagyon sokat beszéltem, viszont ő többször megjegyezte a vége felé, hogy "hát nagyon csúnya vagy bocsi", meg nagyon nem jössz be uhhh.." Szerintem ami zavarhatta hogy ő jóval magasabb nálam, mert én elég alacsony 158 cm vagyok.
Szerintetek ha sok virágot küldök, vagyon nagyon romantikus leszek, lehet esélyem nála, vonzalom ki fog alakulni valahogy SOS!! segítsetek!!!!!
Alapból ha csajozni akarunk: beszéltetünk és nem beszélünk. Fontos a csajnak h azt érezze hogy érdekel a mondókája.
Lefikázott b.zmeg Te meg virágot küldenél neki? Hülye vagy? Elnézést a stílusért de Te nem vagy normális. Megalázott mert mondta a kis rib.nc hogy csúnya vagy...ha az is vagy is bunkóvolt.....ha virágot küldesz neki egy szánalmas "férfi" vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!