Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem meg egyik lány haveromat/barátomat barátnőmnek? (tudom hülye kérdés, de bővebben lent)
Kicsit furcsa kérdés, meg talán égek is miatta még így látatlanba is :) A lényeg, hiába kapsz meg több nőt, ha csak az az 1 kell. Biztos vétettem egy csomó hibát(pl nagyképű voltam egy időben, több szívatás pimasz vicc a kelleténél) korában, nyilván az ember csalódásokból tanul...stb.
Pár hónapja beszélgettünk kettesben, ki miért nem jön be egyeseknek, hogy ő miért nem jön be néhány pasinak...de a lényeg, nekem elmondta h én azért(egyes csajoknak) vszínű nem, mert nem vagyok elég tökös.Le is esett, nem tart férfinak...
Szerintem tudja, hogy érzek iránta...Mindenáron ezt nem akarom erőltetni, csak ésszerű keretek között, azt sem akarom hogy ez miatt papucsnak nézzen, az nem én vagyok.Csak pár év korkülönbség van köztünk, én 28 vagyok.Gondoltam arra is, hogy más (hasonlóan jó)nőt szedjek fel, hogy egy kis féltékenységet "ébresszek" benne.(tudom ez egy kicsit g@c@..ség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!