Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya lányt szeretnék barátnőmnek, ugye köztük vannak jellemre rendesen, nem úgy, mint a szép lányok között, akik csak a külsőt nézik?
Éljenek a sztereotípiák, gyökér...
Nem vagyok csúnya nő, de egyáltalán nem csak a külsőt nézem.
Persze, ez nem sztereotípia, hanem tapasztalat. Épp ma is az volt, hogy amíg nem látott alány, kedvelt meg tök kedves volt, miután meglátta hogy nézek ki, úgy eltűnt, meg közömbös lett, hogy csak na. Elég megalázó és sértő volt számomra.
Egyébként sem szeretek szép lányokkal ismerkedni, már jó ideje, de őt nem tudhattam, hogy ilyen jól néz ki, sajnos. Rondának gondoltam, ahogy leírta a sikertelenségét a fiúknál, de már tudom, csak egy válogatós, felszínes, érzéketlen nő személy ő is, mint a többi fajtársatok.
Én már csak csúnya lányokkal ismerkedem, ők legalább tudják értékelni egy fiú jellemét is, nem csak a külsejét, vagyonát meg a nagy farkát.
Teljesen megértem a kérdezőt.
Gondoltam,hogy jönnek ide észt osztani a magukat szépnek tartó lányok,hogy nem csak a külső számít.Pedig dehogyisnem,ha komolyabb dolgot szeretnél,és nem csak a barátja lenni akkor csak is az.
Lehetsz jó fej meg kedved geccire mind1,jól kell kinézni bass*a meg és ennyi.Mert gondolom miller meg nem vagy.
hány éves vagy kedves kérdező hogy ilyen nagy múltú tapasztalatra utalsz?
a szép és az átlagnál kevésbé szebb között is ugyanúgy vannak szemetek,tőled is függ hogy melyiket fogod ki.
mellesleg de igen,sztereotípia,ahogy a "kövér lányok mindent megcsinálnak" és "a kövér lányok hálásak érte."
nem általános fajunk van,hanem típusok és jellemek.
Nem hiszem el!
Én egy nagyon szép nő vagyok, 21 éves. Eddig akár szépfiút, akár egy kedves érzelmesnek TŰNŐ fiút választottam mindig csak csalódtam. Akkor minden pasi szemét? Nem hiszem!
Én még bízok, persze az igényeim lejjebb adtam.
Annak aki azt írta, hogy a "magukat szépnek tartó lányok". Hagyd, hogy ezt tegyék, az önbizalom egészséges és szebbé is tehet. De nem hiszem, hogy a lányok hazudnának ebben, mi sokkal kritikusabbak vagyunk magunkkal, mint ti velünk.
Utolsó,
Sajnos rengeteg lány van, aki szépnek meg gyönyörűnek tartja magát, de valójában egyáltalán nem ütik meg azt a szintet. Ez azért is előfordulhat, mert a szépség szubjektív, és azért is, mert sokan azthiszik, hogy sminktől meg egy kivágott felsőtől szépek lesznek. Az igazi szépség nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!