Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
000888 kérdése:
SOS Hogyan szerezzem meg?
Figyelt kérdés
Segítséget kértem tőle, hogy segítsen féltékennyé tenni egy lányt! Azt mondta szívesen segítene! Szerintetek ezt mos jelnek vegyem hogy szeret????? :S Szerintetek hogy mongyam meg neki hogy tetszik nekem??? Félős fajta vagyok és mindig elkacagom magam amikor meglátom!! SOS Sürgős lenne!!2013. jan. 11. 17:07
1/8 anonim válasza:
Szerezd meg a pokemont....
mond meg neki,hogy tetszik.Nem nagy dolog
2/8 A kérdező kommentje:
Ja és L/12 vok!
2013. jan. 11. 17:09
3/8 A kérdező kommentje:
Kszi azt nem szerezném meg!!!!! De léci értelmes válaszokat kérek!!!! :S
2013. jan. 11. 17:10
4/8 anonim válasza:
Én 12éves koromban pont lesz@rtam hogy ki kivel van eggyüt inkább a tanulásra koncentráltam szerintem ne ezen gondolkozz....
5/8 A kérdező kommentje:
Jó az te voltál!!! De nekem nagyon-nagyon bejön és szeretném megszerezni és pont mint az utolsó válaszolónak a válaszfajtáira nem vok kíváncsi!!! Reménem meglátja ezt és ide írja hogy itt van és látja mért nem merem elhívni randizni!! (Kedves utolsó válaszoló tanulok!!)
2013. jan. 11. 17:19
6/8 A kérdező kommentje:
Senki sem segít? Léci Attila gyere ide hogy lásd hogy én érted mindent megteszek!! Remélem hogy a következő válaszoló ő lesz!!!
2013. jan. 11. 19:46
7/8 anonim válasza:
Nem Attila vagyok, de egy jószándékú tanáccsal jöttem. Ne félj, nem harap. Menj oda és mondd meg neki kerek perec. Ha bejössz neki, ő is pozitívan fog reagálni. Ha meg nem, akkor meg tudod, hogy továbbléphetsz. Félős fajta vagy: előfordul, de ezt úgy tudod oldani, ha bátor leszel, és az adott szituációban kihasználod a lehetőséget. Hajrá!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!! Te legalább normális vagy!!!!
2013. febr. 4. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!