Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szerezzem meg a srácot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem meg a srácot, aki túl félénk, hogy kezdeményezzen?

Figyelt kérdés

Nem vagyok kezdeményező típusú lány, úgy gondolom, hogy ez a srácok dolga, viszont most azt hiszem elérkeztem a kivételes alkalomhoz, hogy az eddigi módszert megtörjem. Van egy srác, aki ugyanott dolgozik, mint én, és bár korábban nem éreztem, hogy érdekelne, annyiszor észrevettem, hogy nézeget, mosolyog, hogy elkezdett tetszeni. Egy alkalommal elkezdtem érdeklődni, hogy milyen munkalehetőségek vannak náluk a barátnőm számára és akkor bemutatkoztunk, majd bejelölt facebookon. Majd itt meg is állt a tudomány, pár "lájk" erejéig. Azt hiszem két lehetőség van: vagy nem érdeklem őt, mint lányt, ezért nem lép tovább vaaagy annyira félénk típus (a habitusa is ilyen) hogy nem mer kezdeményezni, mert előre kudarcnak fogja fel.

Na és most jöttök ti, hogy tanácsot adjatok nekem...:) Mit kell tennie a lánynak ilyen esetben?

2012. dec. 17. 03:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, simán kezdeményezzél. A legjobb személyesen. Megkérdezed, nincs e kedve hazakísérni munka után vagy meginni egy kávét.. A többi megy magától, vagy pro, vagy kontra.
2012. dec. 17. 03:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen típusú pasi vagyok...sajnos.

Simán kezdeményezzél szerintem és tuti meglesz.

Hívd el ebédelni/vacsorázni/kávézni és kettesben kb már mehet amit akarsz.

2012. dec. 17. 03:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is mondd meg neki, hogy meg van szeretve! nem szégyen ez, miért? Tán a nőnek nem szabad kimutatnia egy kicsit érthetően, konkrétan az érzelmeit, hogy a pasasnak is érthető legyen a szituáció?! Tedd meg, és légy boldog! Sok sikert!
2012. dec. 17. 04:37
 4/6 anonim ***** válasza:
vigyorogj rá mint a tejbetök, de csak nőiesen, és biztos lejön neki, hogy tetszik neked... aztán, ha már sokat beszélgettek, és megbízik benned, biztos meg meri kérdezni :)
2012. dec. 17. 04:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Vagy egyszerüen nem akar tőled semmit és kár vele foglalkoznod,én is például kapásból semlegesítem az esetlegesen felém fordított ismerkedési szándékokat,ilyen is van készülj fel rá.
2012. dec. 17. 05:39
 6/6 anonim ***** válasza:
az első kommentelő az nagyon buz.i
2012. dec. 17. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!