Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért várja el sok pasi, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várja el sok pasi, hogy a csaj kezdeményezzen?

Figyelt kérdés
Én is pasi vagyok,és nem értem,hogy miért várják el sokan a lánytól,pl ezen az oldalon is a kezdeményezést.Főleg ha ők akarnak valamit a nőtől.Szerintetek?
2012. nov. 18. 19:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

hát erre kíváncsi vagyok én is..el vannak kényelmesedve

nincs már a mai világba aki udvarolna..

2012. nov. 18. 19:48
 2/14 anonim ***** válasza:
Mert töketlenek:D
2012. nov. 18. 19:51
 3/14 anonim ***** válasza:

Már megint egy általánosítás mint mindig...

ÉS van, hogy ha úgy látjuk, hogy a csajszi túl jól néz ki hozzánk képest és nicns esélyünk és jeleket sem ad semmit, akkor ott nem kezdeményezek.

Le lehet hurrogni és nyuszinak lehet nézni, de eddig ennek ellenére is kezdeményeztem, és emberszámba sem vettek.

2012. nov. 18. 19:53
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha azt kezdeményezésnek vesszük, hogy legalább adjon félre nem érthető jeleket, akkor igen. Anélkül komoly az esély a lebőgésre.
2012. nov. 18. 20:01
 5/14 anonim ***** válasza:

mert félünk a visszautasítástól

a lányok nem adnak esélyt olyannak aki nem brad pitt

2012. nov. 18. 20:09
 6/14 anonim ***** válasza:
Én annak is örülnék,ha érthető jeleket adnának..
2012. nov. 18. 21:00
 7/14 A kérdező kommentje:
Ugyan srácok,én sem nézek ki jól,sőt,még átlagosan se,és pénzem sincs nagyon,de van akaraterőm,meg kitartásom.Nekem is volt már több olyan barátnőm is,akiről nem is gondolná senki alap esetben hogy szóba állna egy "ilyennel" mint én.Van egy mondás,mi szerint a gyáváknak nincs hazája.
2012. nov. 18. 21:24
 8/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, hogyan és hol szedted fel őket? Ha nem akarod itt kiírni, akkor privátban is jó. Nagyon érdekelne, mert én analfabéta vagyok csajozási téren és gyáva is.
2012. nov. 18. 21:27
 9/14 LeftBehind ***** válasza:
Bár nem szokásom várni,hogy kezdeményezzenek nálam,megkérdeznék valamit. Szerinted hogyan fejleszthető az önbizalom? Úgy értem,ha valakinek már kis kora óta építik le az önértékelését és fogalma sincs,milyen érzés magabiztosnak és erősnek lenni. Sajnos még senkitől nem kaptam olyan választ,ami ne abból állt volna,hogy "járj edzeni" vagy "vegyél új ruhákat". Most komolyan,csak ezek a felszínes látszatmegoldások léteznek?
2012. nov. 18. 21:32
 10/14 anonim ***** válasza:
Amióta egy lány nyílvánosan kigúnyolt, megalázott, amiért be mertem nála próbálkozni, azóta egy lányt sem tartok semmire, csak dugásra valóak, más hasznuk sincs. Szánalmas és értéktelen a mai lányok 99%-a. Még főzni sem tudnak például, csak a jó külsejükkel azt hiszik bármit és bárkit megkaphatnak és sajnos úgy látom a sok bamba birka fickó még nyalizok is ezeknek a szívtelen, önző lényeknek.
2012. nov. 18. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!