Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent ha egy 20 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha egy 20 év körüli pasi lájkol egy kiírásomat facebookon?

Figyelt kérdés
(Én 16 éves vagyok) 20 év körüli srácok! Ti kezdenétek már egy 16 évessel? mi a véleményetek ha meghalljátok h, egy csaj 16 éves? A bátyám haverjáról van szó. ő lájkolta be egy ki írásomat. és nagyon helyes... *.* Többször volt már nálunk. több kisebb flörtünk is volt. de amikor itt volt akkor nem igazán vágtam le hogy, ez flört. Most vissza gondolva.. de az volt.. :) (több is volt) Vajon bejövök neki? Esélyes hogy egyszer rám ír chaten? Vagy írjak én rá? Az nem túl nyomulás? (én is lájkoltam már pár képét,kiírását(enyhe utalás képp)) Mikor itt volt nálunk többször hallottam hogy mondta bátyámnak hogy milyen finom sütiket tudok sütni.Meg hogy neki mennyire izlik(mert szoktam) Meg egyszer mikor nálunk aludt,este a kis hugomat kérdezgette (mikor a bátyám nem volt ott) hogy hol van a nővéred? ő mit csinál ilyenkor? én meg a szomszéd szobában voltam és mindent hallottam. ez mi??? Mit jelenthet?

#pasi #20 éves #16 éves csaj
2012. nov. 17. 22:46
 1/9 B25 ***** válasza:
89%

Szerintem tesód haverjával ne.

És egy link nem z jelenti h szerelmes belé

Egyébként az ilyen korú fiúk csak úgy poénból is szoktak flörtölni.

2012. nov. 17. 22:52
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem bemeséled magadnak, nem akar semmi komolyat se tőled, bocs.
2012. nov. 17. 23:01
 3/9 A kérdező kommentje:
köszi ment a 3 piros kéz és a két zöld kéz. :)
2012. nov. 17. 23:03
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi. ment a bejelentés is. :)
2012. nov. 17. 23:05
 5/9 anonim ***** válasza:
szerintem bejössz neki
2012. nov. 17. 23:20
 6/9 Hole Hunter ***** válasza:
100%

1. semmit sem jelent

2. ha itt kérdést teszel fel, lesznek hasonló kommentek

3. amennyiben ez zavar, ne tegyél fel ostoba kérdést!

4. pont leszarás tárgyát képezi, milyen kezeket küldesz.

2012. nov. 17. 23:22
 7/9 anonim ***** válasza:

hasznos tipp az élethez:

1.az emberek nem egyformák. semmilyen csoportosítás szerint. ne tekintsd őket annak.

2.nem telepatikus gondolatolvasók.

3.használd a szád. beszédre. kezdeményezz, kérdezz, ha valami érdekel.

4.ne kombinálj hogy mi lenne ha mit gondol vajon és ehhez hasonlók

ha ezt be tudod tartani, biztos kapós lány leszel.

mellesleg 4 év korkülönbség nem sok. az már más kérdés, hogy mekkora eséllyel fog zátonyrafutni egy ilyen kapcsolat

2012. nov. 18. 08:00
 8/9 RhisiartK ***** válasza:
Szerintem csak annyit, hogy tetszik neki pár megosztásod, ám ha nagyon sokat csinálja vagy mindegyiket, akkor talán érdeklődik is irántad. Ezenfelül az előzővel értek egyet.
2012. nov. 18. 08:32
 9/9 anonim válasza:

Hogy a redvás(túrós)pun.cidat ki akarja nyalni.

Amúgy meg a punciredvádból kenhetnél a sütikre.( a redvához egy hétig ne moss pun.cit, amikor teheted akkor ujjazd magad)

2013. márc. 31. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!