Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőknek miért oké az hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért oké az hogy kicikiznek egy srácot amiért alacsony, de ha én egy lányt a kicsi mellei miatt "fiatalembernek" vagy "uramnak" szólítok sęggfej vagyok?

Figyelt kérdés
2016. febr. 17. 19:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Ne süllyedj le közéjük. Szánalommal teli röhögéssel legyints csak rájuk.
2016. febr. 18. 05:58
 22/28 anonim ***** válasza:
72%

Tudod van különbség a feminizmus és a modern kori feminizmus között, a mai feminizmus már régen nem arról szól, mint régen, olvass utána mielőtt baromságokat írsz.

Amit írtam, azt pedig idéztem, de ha már itt járunk elmondanám, hogy nem arról van szó, hogy egyedül vidd fel a hűtőt, hanem arról, hogy egyenjogúság van, tehát te is nyugodtan jöhetsz segíteni. Ahogy akkor is jöhetsz segíteni, ha pakolni kell, akkor is ha árkot kell ásni, mert neked is van kezed és ezeket TE is meg tudod csinálni. A munka akkor is munka, ha cipekedni kell, nem csak akkor, amikor egy irodában kell a billentyűt pötyögni.

Amiket írsz, arról pedig lesüt, hogy fogalmad sincs mit jelent az emancipáció. A menstruációnak, a taperolásnak, szülésnek semmi köze nincs ehhez.

Érdekes tudod, hogy amikor pakolni kell, akkor azért én, mert az férfi meló, amikor takarítani kell, akkor meg azért, mert egyenjogúság van. Számos alkalommal tapasztaltan már, hogy a kedves nőtársaid csak akkor jönnek az egyenjogúsággal, amikor hasznuk származik belőle.

Egyébként köszönöm, viszont kívánom, hogy téged taperáljanak, meg molesztáljanak, bunkó!

2016. febr. 18. 09:24
 23/28 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező, miért nem válaszolsz? Hol hallasz te férfiakat cikiző nőket, és miket mondanak? Felnőttek között ez még divat? Azok nem felnőttek akkor, legfeljebb biológiailag, de fejben nem.

De ha nem reagálsz semmire, akkor úgy veszem, hogy szándékos provokálásnak szántad a kérdést.

2016. febr. 18. 09:41
 24/28 anonim ***** válasza:
28%
A kedves kérdező csak lepontozni tud.
2016. febr. 18. 13:41
 25/28 Költőnő? ***** válasza:
21%
Képzeld ha épp pakolni kell v cipekedni; nekem nem büdös a munka. Nem vagyok egy kétajtós ikertelefonfülke sőt. Majdnem 10 évig teljesen egyedül éltem, csak akkor kérek segítséget ha muszáj. Ezalatt az időszak alatt kétszer költöztettem egy egész garzont. Két női és egy férfi segítséggel. Nyilván nem kell mondanom h az úriember nem egyedül repítette fel a dolgokat a harmadikra meg a negyedikre. Szóval nem a szádat kell tépni hanem gondolkodni kéne olykor.
2016. febr. 18. 14:05
 26/28 anonim ***** válasza:
63%

Már bocs, de te kezdted el tépni a szádat a hűtős példán! Te estél nekem gondolkodás nélkül és Te kívántál nekem csupa rosszat. Egy szóval sem írtam sehol sem, hogy egy nő egyedül vigye fel a hűtőt. Ezen gondolkodj el egy kicsikét, bunkó!

2016. febr. 18. 20:16
 27/28 anonim válasza:

Mint lány én esetleg arra tudok gondolni, hogy a lányok melle egy, mondjuk, hogy intimebb testtáj. Azért gondolom a pasiknak is rosszul esik, ha valaki leaprózza a szerszámát.(mondjuk azt nem feltétlenül látni, míg a lányok mellét igen)

Szerintem emiatt tűnhet bunkóbbnak a dolog. Mert a fiúkat és a lányokat is ugyan úgy lehet a magassággal cikizni viszont a mellükkel csak a lányokat, ráadásul mint említettem erre sok lány eléggé érzékeny. Főleg mivel a társadalom meg a média is nagyon nyomja, hogy márpedig egy nőnek hatalmas dudák kellenek. Persze biztosan van a férfiaknál is nyomás a magasság miatt.

Hozzátenném, nem értek egyet a gúnyolódással, csak próbáltam valahogy választ keresni a kérdésre.

2018. dec. 7. 17:23
 28/28 anonim ***** válasza:
Női seggfej is létezik. Pl ha cikiz valakit.
2021. dec. 15. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!