Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért oké az hogy kicikiznek egy srácot amiért alacsony, de ha én egy lányt a kicsi mellei miatt "fiatalembernek" vagy "uramnak" szólítok sęggfej vagyok?
Ez olyasmi, mint a kis farok amit itt is nagyjából megkövezéssel jutalmaz a nép, de a kis mell dologért obeliszk jár.
Ne akarj igazságot, mert nem lesz olyan. Nem is volt soha. Igazságosság nem is lehet, mert valaki mindig rosszul fog járni.
Amúgy tahóság a tahóságra tahósággal reagálni (de értelmes mondat volt, dik)
Már nem azért, de ez a két beszólás rohadtunl nincs egy szinten..
Az lenne egy szinten, ha egy csajt azért cikiznének ki mert túl magas. De ez a mell téma, olyan mintha azt mondanák neked, hogy kicsi a farkad.
Nekem nincsenek nagy melleim, de ha valaki uramnak vagy fiatalembernek szólítana, akkora pofont kapna, hogy lerepülne a feje.
Szánalmas vagy, és ahogy mondtad, seggf*j is.
Szerintem egyik sem okés,mert egyik esetben sem tehet a cikizés tárgyáról az illető.
22/N
Nekem pl.: egy magas jóképű kőbunkó srác szólt be mindig, hogy milyen törpe vagyok a 170cm-el. Huszonéves korosztály, amúgy egyetemista. A nők ugyan nem cikiztek, de sokszor megjegyezték, hogy milyen alacsony vagyok és persze azt is, hogy ez kizáró ok, mellesleg nem férfias. Na persze, hogy a háttérben miket mondtak rólam, az megint más téma.
Kérdező a példád nem a legjobb, de a lényeget érti szerintem mindenki.
A válasz pedig röviden: "az emancipáció addig tart, amíg a hűtőt nem kell felvinni a tizedikre".
Kettős mérce van, ez a modern kori feminizmus, melynek egyik fő jellemzője a férfigyűlölet.
Hívhatlak hölgyemnek a hímvessződ mérete miatt?
Nem is.. Mivel alacsony és szerény méretű vagy inkább kisasszonynak szólítanálak :)
Mondjuk, ha az IQ - dat is bevonjuk, akkor máris a "gyere ide kicsi Csita! Okos majom, itt egy banán!"
Ember,komolyan,ennyire nyomorék életed van hogy ilyesmiken rugózol?
Mikor fogjátok már fel, hogy fogalmatok sincs a feminizmusról... minek olyan fogalmakkal dobálózni, amihez fingotok sincs? Nem vagyok feminista, de ha te a hűtővel jössz (amit mellesleg te sem tudnál egyedül felvinni), akkor azt mondom, én akkor felviszem bameg de akkor átadnám a következő "privilégiumokat":
Menstruálj te minden hónapban görcsben fetrengve. Taperoljanak téged vadidegen férfiak utcán, tömegközlekedésen. Szülj. Molesztárjon téged a hetven éves gusztustalan férfi főnököd.
Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!