Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok járnátok 1 olyan sráccal, aki betegségéből kifolyólag, eléggé vékony?
# 20
Már 3 orvostól is kérdeztem, de nincs rá gyógymód. Neten se találtam róla semmit, csak amiket már fentebb is írtam. A tünetmentes időszakot lehet fenntartani, gyógyszerrel meg diétával, és stressz mentes légkörrel. :)
Minden szara 30ezreket meg nem dobálok ki, mert mi van, ha nem használ? Vagy valami allergiás reakció jön ki rajtam? Mert, aki kereskedik vele, az se tudja megmondani mi van benne. Az meg annyira nem érdekel, hogy dagi valaki, csak igénytelen ne legyen. Mert szerintem, 1 kapcsolatot nem a külsőségek alapoznak meg, hanem a belső tulajdonságok, hiába néz ki valaki jól, ha nem tudok vele beszélni, nincs közös téma, vagy esetleg a személyisége nem szimpatikus, mert egy társ nem csak azért kéne, hogy villogjak vele, Pl. most nézünk egy csokit, hiába néz ki jól a csomagolás, ha nem finom. Kb. ugyan ez van lányoknál is (tisztelet a kivételnek), csak a mai felszínes világban, nehéz megállapítani, ki az akinek a külsőségek számítanak, és ki az akinek nem. Igaz bátorság is kéne, hogy nyitni merjek.
Nem is szexre szeretnék alapozni egy jövőbeli kapcsolatot, ha esetleg valaha is összejön valami.
Az is igaz, még magamat nem tudom elfogadni, addig más személytől se várhatom el ezt. Ezért kéne 1 kis önbizalom.
"Ott a pasija és engem fogdos a lány,ez valamit jelent. " Igen, eléggé érdekes, ha fontos lett volna neki a barátja, akkor lehet nem tapulált volna. (bár kitudja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!