Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok járnátok 1 olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok járnátok 1 olyan sráccal, aki betegségéből kifolyólag, eléggé vékony?

Figyelt kérdés
Ebből kifolyólag, fizikailag nem tudna titeket megvédeni, és lehet ti is összetudnátok csomagolni.
2016. febr. 15. 20:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
En nem adnam fel ezt a lanykerdest. Elobb utobb beakad valami ha pozitiv vagy. Es azt se felejtsd el ha egy ilyen betegseg mellett pozitivan gondolkodsz az lehet motivacio egy no szamara mert az hogy valaki 'eros' az nem feltetlenul az 50es karban nyilvanul meg. Akaratnal nincs erosebb. Gondolom nem vagy nagyon idos hogy ez a kerdes megfogalmazodott benned, kitartas!
2016. febr. 15. 23:15
 12/21 anonim ***** válasza:

Hány kiló vagy?

Hány éves?

2016. febr. 16. 15:03
 13/21 anonim ***** válasza:

Te, attól hogy kolitiszes vagy, még hízhatsz ám. Unokatesomnak is ez van, már 10 eve, 170 centi es 80 kilo.

Annyi szokott lenni, hogy amikor kiujjul neki, fogy 5 kilot, de gygyszerekkel par het alatt kikezelik.

Szoval ne spirazd tul

2016. febr. 16. 15:43
 14/21 anonim ***** válasza:

Két dolog végett nem fognak veled járni:

1.VÉKONy vagy

2.Betegség

Kezeltesd ki,van rá gyógyszer amúgy.

Hidd el még egy duci csaj se akarna vékony gyereket maga mellé.

2016. febr. 19. 15:01
 15/21 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet kikezelni. -.- Csak szinten tartani.
2016. febr. 19. 15:29
 16/21 anonim ***** válasza:

PEdig állítólag van rá gyógyszer csak nem itthon és drága :(

De muszály lesz kérdező,és kezdj el edzeni sürgősen,hidd el,egy vékony pasinál a szemükbe nincsen csúnyább.

Tudod te hányszor láttam,hogy egy lány megalázva elküld egy vékony srácot.De olyan szinten,hogy lestem.

2016. febr. 19. 15:39
 17/21 anonim ***** válasza:
Én duci vagyok,mégis vékony pasi udvarol nekem és nem bánom.Szóval ha vékony az illető,engem ugyan nem zavar,inkább a személyiség nyom a latba.
2016. febr. 19. 15:46
 18/21 anonim ***** válasza:
Van kivétel nem mondom,csak sajnos a választási lehetőségek lecsökkenek nagyon durván.
2016. febr. 19. 15:49
 19/21 A kérdező kommentje:

# 16

Bocsánat az off-ért, de az én kérdésem! :P

Gyógyszeres kezelésről, amitől meggyógyult volna valaki, arról még nem hallottam/olvastam, (ha van valami hasznos információd, akkor légy szíves oszd meg velem!), csak az mlm hülyeségekről pl. Lavyl, Varga Gábor gyógygomba és társairól, meg egy könyves átverésről olvastam/hallottam, amik szerintem semmit nem érnek, csak valaki hasznot akar húzni, más emberek betegségéből.

Olvastam még, 1 bélférges kísérletről, ami állítólag bevált pár embernél. Bár kérdőjeles, hogy ebből is mennyi igaz? :) [link]

Van 1 ismerősöm, aki lavyl-al keresi a zsebpénzét.

Aztán elvitt, ahhoz aki alatt a hálózatba van. Elújságolta neki, hogy milyen bajom van. Emberke, egyből ajánlott mindenféle lavyl terméket, kúpot, valami spray-t, a kis csomag ára 30ezer körül lett volna. De pontosan nem tudta, hogy a colitis a vastag, vagy a vékonybelet érinti. Aztán, még elkezdtem kérdezgetni, hogy mi van a termékbe? Válasz az az volt 3000 ásványi anyag rezgése ami 10 a mínusz kilencediken, (prefixum táblázatba, nano-t jelöli) de erről is még magyarázott, és még mondta tovább, a betanult szöveget. Meg hogy a lavyl mennyi mindenre jó, és mennyi embernek segített. Illedelmesen megvártam még végig mondja, és elmentem. :D

Miért használjak a betegségemre valamit, aminek az árusítója se tudja mi van benne, meg a betegségemről se tud szinte semmit? Meg ha tényleg olyan jó ez a "csodaszer", miért mlm hálozaton keresztül lehet hozzájutni?

A fentebb írt könyvről meg ennyit: [link]

Itt zárnám is, a nem idetartóz sorokat.

2016. febr. 20. 13:35
 20/21 anonim ***** válasza:

Megkérdezem neked,orvostól,de én tuti utána járnék.

Van egy cél.

Mi a cél?Mit akarsz?

Én például azt mondanám egy 95kg-os színtiszta izmostestem van ami puncimágnes és imádják a nők.

Neked mi a cél?

És arrafele fogsz menni,hogy elérd.

Ha akarsz valamit tegyél érte.Elvárni valamit és nem ugyanazt csinálni vagy semmit és eredményt elvárni abszolút butaság.

Nem vagyok MLM-es,de én kipróbálnám,ki tudja.

Most nem érné meg,hogy végre férfivá válj egy próbát,legalább kipróbáltad?

Addig mennék amig meg nem találom nem hagynám annyiba,ha csajt akarsz,mennyire akarsz csajt és milye nőt akarsz,ezt neked kell tisztázni.

Mert egy vékony pasit nem,hogy nem csípnek hanem porig alázzák vagy lehet nője de az vagy dagadt vagy igénytelen vagy dillója lesz ez tapasztalatból mondom.

Én voltam nagyon régen vékony,elkezdtem edzeni és érdekes 18 évesen szexeltem először addig nők átnéztek rajtam se pénzem nem volt,se öltözködni nem tudtam vékony voltam,undorító egy féreg voltam.

Később behíztam na akkor is egy szép süti vltam 3 év dugás nélkül döntsd el,elkezdtem megváltozni,belülről is,önbizalom,önfejlesztés,elkezdtem máskép edzeni lefogytam 20 kg zsírt ma már a buliban ott fogdosnak állandóan nekem kellemetlen.

Ott a pasija és engem fogdos a lány,ez valamit jelent.

Egy pasinak minimum 80kg-nak kell lenni az alatt a nők rád se néznek,hidd el,ez is tapasztalat.

2016. febr. 20. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!