Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok járnátok 1 olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok járnátok 1 olyan sráccal, aki betegségéből kifolyólag, eléggé vékony?

Figyelt kérdés
Ebből kifolyólag, fizikailag nem tudna titeket megvédeni, és lehet ti is összetudnátok csomagolni.
2016. febr. 15. 20:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
21%

Nem, semmilyen beteggel sem. Ezzel meg főleg nem.

19/L

2016. febr. 15. 20:55
 2/21 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha egyébként az életvitelembe belefér a betegsége, és megtesz mindent, hogy kezelje, akkor engem ez különösebben nem zavarna. Ha valamibe nem férne bele, mert mondjuk nem tud hosszabb túrákat megtenni a betegség miatt, vagy ilyesmi, akkor erősen mérlegelném előtte, mennyi kompromisszumot tudnék kötni jó szívvel, és mi az, ami már nem működne. De most ha csak a vékonyság a probléma, az nem zavarna.
2016. febr. 15. 20:56
 3/21 A kérdező kommentje:
Betegsége egy bélbetegség, aminek vannak gyulladásos, és nyugalmi időszakai. Nyugalmi időszakba, teljesen tünetmentes, csak meg kell válogatnia mit eszik.
2016. febr. 15. 21:13
 4/21 anonim ***** válasza:
26%
Aha, értem. Ettől még nem járnék veled.
2016. febr. 15. 21:15
 5/21 A kérdező kommentje:
jól van, csak leírtam, mert ez a kérdésből kimaradt. :D
2016. febr. 15. 21:17
 6/21 anonim ***** válasza:

mivel jár ez a betegség?

a vékonyság nem zavar, hanem jó.

2016. febr. 15. 21:19
 7/21 anonim ***** válasza:
68%
A saját példámból kiindulva még olyannal se járnának aki nem betegség miatt vékony. Ráadásul mellé magas is vagyok, a hosszú végtagjaimmal leginkább póknak néznek, és mint tudjuk a lányok undorodnak az ilyentől.
2016. febr. 15. 22:04
 8/21 anonim ***** válasza:

érdekes, kitörölték a kommentem, pedig teljes mértékben jogos volt. :)

aki szerelmes, azt nem hiszem hogy zavarná a betegséged

2016. febr. 15. 22:22
 9/21 anonim ***** válasza:
A megvedeni stb egy dolog. Ez nem a vadnyugat. Lehet ettol egy olyan karizmatikus szemelyiseged ami magaval ragad egy not. A szemelyisegen mulik es azon hogy hogy kezeled a betegseged. Valszeg napi 24oraba magadat sajnalod nehezebb talalni akarkit. Milyen betegseged van csak kivancsisagbol? Mert egy gyomorfekely nem a vilagvege
2016. febr. 15. 22:34
 10/21 A kérdező kommentje:

Colitis Ulcerosa(fekélyes vastagbélgyulladás.)

[link]

2016. febr. 15. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!