Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet túl dúrva voltam vele az első randin? De nem volt igazam?
Figyelt kérdés
15 percet vártam rá és még fel sem hívott. Interneten ismerkedtünk meg és ez volt az első randi.
Emiatt hogy ott vártam rá nagyon leszidtam igaz nagyon felemeltem a hangom de igazam volt. Jó igaz bocsánatot kért de én azzal mit kezdjek....
Utána azt mondta hogy akkor elmegy. Mondtam neki ezek után el ne merjen menni. Aztán szerencsére mondta hogy jó akkor nem megy. Randi ideje alatt is csendes volt és elég feszült lehet megbántottam de még ő legyen megsértve..... Következő talit hogy beszéljem meg vele, kérjek én bocsánatot?
2016. febr. 10. 07:33
42/47 anonim válasza:
Ilyen facebookos posztot én is szerkesztek nekd 5 perc alatt.Bármilyen szöveggel...a kiscsaj igért de nem,fogod többet látni.
43/47 anonim válasza:
Tuskónak születni kell, de neked sikerült. Egyébként a csaj dettó, sötét, mint a föld, szóval remélem összejöttök, megérdemlitek egymást!
45/47 anonim válasza:
Miért nem költözöl valami arab országba? Megkapnád a tiszeteletet és még bocsánatot sem kellene kérned.
46/47 anonim válasza:
A csaj legalább olyan sötét,mint te,nem is sajnálom innentől, összeilletek!:D
Ez derült ki az üzenetváltásból,amit linkeltél.
47/47 anonim válasza:
Naná h nem mert nemet mondani még a végén felkeresed és meggyilkolod. Ha már az első pillanatban agresszív vagy vele tizenöt perc késésért akkor ne várj semmi jót..(mellesleg én ha egy órát kések akkor sem ordíthatsz velem, mert úgy állba váglak ahogy anyádnak kellett volna téged hogy megtanuld hogy nem csimpánzok vagyunk akik vergődnek hanem emberek akik kommunikálnak) Mellesleg te miért nem hívtad fel? Vagy küldtél smst? Hoppá. Amúgy tökéletesen összeilletek, te a "helyes" agresszív gyökér meg a jóseggű jómellű kis buta lány. Király párosítás, de lécci ne szaporodjatok, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!