Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet túl dúrva voltam vele az első randin? De nem volt igazam?
15 percet vártam rá és még fel sem hívott. Interneten ismerkedtünk meg és ez volt az első randi.
Emiatt hogy ott vártam rá nagyon leszidtam igaz nagyon felemeltem a hangom de igazam volt. Jó igaz bocsánatot kért de én azzal mit kezdjek....
Utána azt mondta hogy akkor elmegy. Mondtam neki ezek után el ne merjen menni. Aztán szerencsére mondta hogy jó akkor nem megy. Randi ideje alatt is csendes volt és elég feszült lehet megbántottam de még ő legyen megsértve..... Következő talit hogy beszéljem meg vele, kérjek én bocsánatot?
Miért olyan nagy baj ha megadjuk a tiszteletet a férfiaknak?
Sok országban ez megvan pl.: arab országok. De nálunk régi időkben tisztelet volt a férfiaknak. Akkor volt rend és fegyelem a párkapcsolatokban
Tehát nem akarsz tőle semmit, de azért megba.sznád.
Első randi úgy indul, hogy ott ordítasz vele, aztán megtiltod, hogy elmenjen haza.
Még nem kértél tőle bocsánatot.
Légy szíves, emeld már ki nekem, hogy ebben hol van az a részt, ahol
a: kiderül, hogy férfi vagy
b: kiérdemelted a nő (vagy a többi ember) tiszteletét
Mert nem látom.
Azt viszont megjósolom neked, hogy ebből nem lesz következő randi, búcsút inthetsz a jó ciciknek. :)
Légy szíves, emeld már ki nekem, hogy ebben hol van az a részt, ahol
a: kiderül, hogy férfi vagy
b: kiérdemelted a nő (vagy a többi ember) tiszteletét
a: mert kiálltam magamért határozottan magabiztosan férfiasan megmondtam a nőnek a magamért, nem hunyászkodtam, mint egy papucs hogy jajj semmi baj nyugodtan késsél stb.
b: mert egyszerűen férfinak születtem.....
16. vagyok.
Az hogy azzal a kis izével a lábad közt születtél, arra utal, hogy hím egyed lehetsz. Ettől még nem leszel férfi.
A tiszteletet ki kell érdemelni, az nem JÁR alanyi jogon senkinek.
Egy férfi nem ordít, mint egy bőgőmajom, nem veri a mellét, nem csak hágni akar, nem vár tiszteletet a társadalomtól csupán a hangereje alapján. Amit te itt felvázolsz, az egy majom.
A netes ismerkedés is halott ügy számodra, mert ha első találkozáskor is ilyen állat vagy, ott se második randi, se szex nem lesz. Legfeljebb az egész városban híre megy, hogy egy agresszív, primitív állat vagy.
Hol ismerted meg? Szerencsére vannak olyan ismerkedős oldalak, ahol lehet figyelmeztetni egymást, kivel nem érdemes kezdeni. :D
Nem csoda, ha a randid sikertelen. Nekem elég tőled három sort elolvasni, és biztos vagyok benne, hogy akkor se kellenél, ha rajtad kívül csak egy löttyedt sárgarépa lenne kerek e világon. :)
És én még szép sem vagyok.
Egy szép, formás nőt naponta többen is bombáznak levelekkel egy társkeresőn. Gondolom már rég le is cserélt, téged meg tiltott minden lehetséges helyről.
Tudod, a nőknek férfi kell. Nem egy majom. :)
Még hogy tisztelet...
A randipartnerednél annyit értél el, hogy féljen tőled. De ezt elsőre.
Egy férfi mellett a nő biztonságban érzi magát.
Szóval nem kell levágni azt a kis izét a lábad között, majd leesik az magától is, nem való semmire. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!