Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet túl dúrva voltam vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet túl dúrva voltam vele az első randin? De nem volt igazam?

Figyelt kérdés

15 percet vártam rá és még fel sem hívott. Interneten ismerkedtünk meg és ez volt az első randi.

Emiatt hogy ott vártam rá nagyon leszidtam igaz nagyon felemeltem a hangom de igazam volt. Jó igaz bocsánatot kért de én azzal mit kezdjek....

Utána azt mondta hogy akkor elmegy. Mondtam neki ezek után el ne merjen menni. Aztán szerencsére mondta hogy jó akkor nem megy. Randi ideje alatt is csendes volt és elég feszült lehet megbántottam de még ő legyen megsértve..... Következő talit hogy beszéljem meg vele, kérjek én bocsánatot?

2016. febr. 10. 07:33
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%

Mit mondjak, én direkt vártam a plusz kommentjeidet, igazán feldobtad a napomat:))) Sokszor gondolom, hogy csak vesztegetem az időm itt a GYK-n, de nem:))

Rengeteget tudnék írni, de nincs időm... Szóval röviden:

- igazad volt abban, hogy a másik ne késsen (nemtől függetlenül), ha mégis, figyelmeztesse a másikat

- NEM volt igazad abban, hogy letámadtad miatta. NEM volt férfias, hanem udvariatlan, agresszív és kicsinyes viselkedés volt.

Ami a többi kommentedet illeti: lövésed sincs sem arról, hogyan éltek a Kárpát-medencében az emberek régen, sem arról, hogyan élnek manapság más kultúrákban. Mint ahogy arról sem, mitől lesz valaki sikeres, és hogy mitől férfi egy férfi ("annak születtem":)))) Anyám, borogass!

2016. febr. 10. 09:44
 22/47 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez a 30 IQ-hoz hány éves vagy kérdező?

Attól vagy ekkora kretén, hogy apuci piszkált a paplan alatt?

Teee...."férfi" . :DDD

A komplexusod vajon miből fakad?

Te szánalmas kis moslék. De kár hogy nem akadok össze ilyenekkel a hétköznapokban. :D

2016. febr. 10. 09:49
 23/47 anonim ***** válasza:
100%

Remélem most páran már látják, hogy hova vezet a "minden nőnek csak a bunkó paraszt kell, de a bújós, kedves nem" vallás.

A kérdező azt hitte most ekkorát fog alakítani ha így cselekszik, aztán kopp lett a vége.

Mindenki aki nem önmagát adja, az hasonló tapasztalatokra számíthat. Tejesen mindegy hogy milyen vagy, ha mellette jól érzed magad. A zsák megtalálja a foltját, de ha csak színészkedsz akkor bohóc maradsz.

Akik azt hiszik, hogy túl kedvesek és áldozatok mellette, azok nagyot tévednek. Meg kéne keresni mindenkinek az okot, hogy mi miért nem működik.

Lehet azért vagyok egy papucs, mert csordultig vagyok félelemmel? Azért vagyok paraszt mert nem vagyok tisztába önmagammal és így próbálom a szőnyeg alá söpörni?

2016. febr. 10. 09:54
 24/47 anonim ***** válasza:
100%

jesszus:DD szerencséje volt a lánynak, hogy már az első percben kiderült, hogy milyen egy agresszív barom vagy. bocsi.

"nagyon leszidtam igaz nagyon felemeltem a hangom"

" Mondtam neki ezek után el ne merjen menni"

hát ne haragudj, de ezek után komolyan egy normális csaj sem akarna látni. tipikus agresszív esetleg bántalmazó férfira utalnak ezek a tettek. mármint nem mondom,hogy az vagy, de ezek egyfajta előjelek, ami után elvágod az esélyed.

15 perc késés egyátalán nem sok.. lehet a közlekedés kavart be, esetleg nem tudta eldönteni mit vegyen fel, mert tetszeni akart neked..bármi.. de tényleg 15 perc után ezt csinálni nagyon durva..

amikor a mostani párommal volt az első randink(szintén neten ismertem meg) akkor ő is késet valamennyit.. de eszembe se jutott lecseszni miatta..sőt nem is hívtam hanem vártam türelmesen.. amúgy egyátalán nem késős típus, évek óta együtt vagyunk és nem is tudok más esetet mondani, amikor elkésett volna taliról.. úgyhogy lehet a te randi partnered is ilyen lett volna.. de már sosem tudod meg, ezek után kétlem,hogy újra látod.

2016. febr. 10. 10:02
 25/47 A kérdező kommentje:
Amúgy nagyon nem értem én az itteni mocskolódó hozzászólásokat. Ugyanis én úgy tudtam a nőknek az ilyen bunkó, határozott magabiztos férfiak jönnek be.
2016. febr. 10. 10:04
 26/47 A kérdező kommentje:

"mikor a mostani párommal volt az első randink(szintén neten ismertem meg) akkor ő is késet valamennyit.. de eszembe se jutott lecseszni miatta..sőt nem is hívtam hanem vártam türelmesen.."

Na te is aztán egy nagy férfiatlan papucs vagy! Tessék kiállni magadért és megmondani, nem hagyni magad.

Légy férfi!!!!

2016. febr. 10. 10:06
 27/47 anonim ***** válasza:
100%

:D :D :D

A kérdező kommentje:

Amúgy nagyon nem értem én az itteni mocskolódó hozzászólásokat. Ugyanis én úgy tudtam a nőknek az ilyen bunkó, határozott magabiztos férfiak jönnek be.

Fölötte:

"Remélem most páran már látják, hogy hova vezet a "minden nőnek csak a bunkó paraszt kell, de a bújós, kedves nem" vallás.

A kérdező azt hitte most ekkorát fog alakítani ha így cselekszik, aztán kopp lett a vége."

A könnyem potyog a röhögéstől. Ennyire ostoba élőlény nincs a földön, de ha igen, akkor az nem netezik éppen, hanem fotoszintetizál. :D

És akkor most szedj elő valami PUA bölcsességet is még, légyszi légyszi légyszi!

Mert már csak ez hiányzik.

Azt hiszem, ennél jobban már nem tudja lejáratni magát a kérdező, de tévedtem. Ez már akkor is kínos, ha egyébként kamu a kérdés. :D

2016. febr. 10. 10:12
 28/47 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem itt csak féltékenykedő pasik mocskolnak, ugyanis irigyek, hogy egy randim összejött társkeresőről egyáltalán. Amúgy 33 éves vagyok
2016. febr. 10. 10:17
 29/47 anonim ***** válasza:
100%

Nos, én történetesen nő vagyok.

Egy időben rendszeresen randizgattam a társkeresőkről - de olyannal, mint te, szerencsére soha (no azért a többieket sem kellett mindig félteni... De ez benne van a pakliban.

És olyan is volt, hogy a FÉRFI késett, és én, a NŐ, képes voltam felülemelkedni rajta, és udvariasnak, kedvesnek lenni - nem mintha nem idegesített volna a késés. NEM azért, mert látatlanba tiszteltem, csak mert "férfinak született" (LOL), hanem mert egyetlen 15 perces késésből még nem lehet megítélni egy embert, és az ember legyen nyitott, ha már úgy döntött, rászán az életéből 2-3 órát arra, hogy találkozzon valakivel.

2016. febr. 10. 10:28
 30/47 anonim ***** válasza:
100%

"ugyanis irigyek, hogy egy randim összejött társkeresőről egyáltalán."

:D :D pffff az élet apró örömei, igen ez akkora nagy mellverésre ad okot valóban

Abban meg egyetértek az előttem szólókkal hogy nem férfi vagy te csak egy agressziv majmóca :))

Egy férfi határozott de az nem egyenlő az idegbajjal, és a bunkósággal. tanuljátok már meg elkülöníteni ezeket az alapvető fogalmakat!!!! Az meg pláne szánalmas hogy 33 évesen ilyen értelmi szinten vagy.

2016. febr. 10. 10:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!