Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet túl dúrva voltam vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet túl dúrva voltam vele az első randin? De nem volt igazam?

Figyelt kérdés

15 percet vártam rá és még fel sem hívott. Interneten ismerkedtünk meg és ez volt az első randi.

Emiatt hogy ott vártam rá nagyon leszidtam igaz nagyon felemeltem a hangom de igazam volt. Jó igaz bocsánatot kért de én azzal mit kezdjek....

Utána azt mondta hogy akkor elmegy. Mondtam neki ezek után el ne merjen menni. Aztán szerencsére mondta hogy jó akkor nem megy. Randi ideje alatt is csendes volt és elég feszült lehet megbántottam de még ő legyen megsértve..... Következő talit hogy beszéljem meg vele, kérjek én bocsánatot?

2016. febr. 10. 07:33
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%

"Ugyanis én úgy tudtam a nőknek az ilyen bunkó, határozott magabiztos férfiak jönnek be."

Úgy tűnik, tévedtél. Normális nő nem tűri, hogy ilyen stílusban beszéljenek vele.

Egyetértek veled abban, hogy a férfiaknak kijár a tisztelet. Azzal egészíteném ki, hogy a nőknek IS kijár ugyanaz a tisztelet! Kierőszakolni pedig nem lehet, ki kell érdemelni, azt pedig nem lehet ilyen alpári stílussal.

Épp tegnap poénkodtunk ezen a barátommal, hogy ő kedves velem, sokat szeretget, sokszor a kedvemre tesz, lassan ez már cikinek számít sajnos, de mondtam, hogy nem akarom elhinni, hogy valaki komolyan hiszi, hogy bunkósággal fog nőt szerezni.. Ilyen nem létezhet, hogy valaki egy párkapcsolatot - aminek elvileg a lényege, hogy két ember szereti egymást - agresszióra, bántalmazásra, érdektelenségre és flegma, bunkó stílusra akar építeni, hiszen ezek pont a szeretet kifejezésének az ellentétei.. Akkor mégis hogy lenne ezekből kapcsolat?

Nagyon remélem, hogy csak kamu kérdés.

tl;dr: igen, túl durva voltál vele.

21/L

2016. febr. 10. 10:34
 32/47 anonim ***** válasza:
100%

Akkor tedd el ezt a randit emlékbe, mert ennél tovább egy nővel sem fogsz jutni, és majd ha 43 leszel, nosztalgiával tudsz visszagondolni rá, hogy akkor legalább még egy randi összejött.

Nő vagyok, nem tudok irigykedni, ha felregisztrálok társkeresőre, nekem egy-két napon belül összejön az első randi. De nem teszek ilyet, mert élőben is lehet ismerkedni, most meg amúgy is kapcsolatban vagyok.

Utóbbit te soha nem fogod elmondani magadról.

Gondolom eddig tapasztalatod csak az útszéli filléres prostikkal van, így egészen új helyzet, ha egy nő ingyen is szóba állt veled. Hirtelen lányos zavarodban annyira nem jutott eszedbe, mit kell csinálni, hogy félni kezdtél, és azért kiabáltál hangosan.

2016. febr. 10. 10:40
 33/47 anonim ***** válasza:
100%

Én most kaptam egy üzenetet , hogy IP cím alapján akar orrbavágni. :DDDDD

Ejj de szánalmas kis csicska már némelyik tényleg. :D

2016. febr. 10. 10:46
 34/47 anonim ***** válasza:
100%

:D

Rázza a majom a kerítés rácsát.

2016. febr. 10. 10:48
 35/47 A kérdező kommentje:

Naa ennyit a sok GYK-s felhasználóról!!!

szerencsére még vannak olyan nők, akik tudják mi az a FÉRFI tisztelet.

Most beszéltem vele facen:

Én: Lehet kicsit erős voltam veled tegnap, de úgy gondolom igazam volt, mert nem szép dolog a késés. Azért remélem találkozunk még :)

Ő: Igen igen kicsit durva voltál meg is lepődtem. Valahol értem amúgy hogy így viselkedtél, mert kellett volna szólnom. Igen igen találkozhatunk még persze, mert tényleg nagyon helyes vagy :)

2016. febr. 10. 10:48
 36/47 anonim ***** válasza:
100%

:D

Persze, jobb kezed írta a bal kezednek.

Egy ilyen sza.r randi után egy nő nem áll szóba veled, és mindenhonnan töröl.

Nem kell a kamu duma, eléggé beégtél mára.

Aszongya FÉRFI tisztelet.

Hát ahhoz kéne előbb egy FÉRFI is. :D

2016. febr. 10. 10:51
 37/47 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért olyan hihetetlen ez :)

Így már hihetőbb hogy ezt írta?

[link]

2016. febr. 10. 11:20
 38/47 anonim ***** válasza:
29%

Nem hihető. Lehet másik csaj írta.

Linket!

2016. febr. 10. 11:24
 39/47 anonim ***** válasza:
100%

És akkor mi van?? El ne szállj már magadtól!! A magadfajta nem tud kibújni a bőréből, még pár ilyen és mész a sunyiba, nprmális nő nem áll le egy ilyen tahóval.

Még hogy férfi tisztelet. Jahm amúgy van női tisztelet ahhoz mit szólsz?? Ismeretlen fogalom ősemberkém :)

Tisztelet meg annak jár aki kiérdemli, nem alanyi jogon

2016. febr. 10. 11:27
 40/47 anonim ***** válasza:
100%

Az első, ami feltűnt nekem, hogy a durva szót helytelenül írtad. Innentől nálam már egy pasi kizárva, alapintelligencia, bocsi! Nálam már ez nem érne második randit, felteszem elsőt sem, mert a levelezéseink során előjött volna a rossz helyesírásod.

Aztán a viselkedésed...

Velem így viselkedtél volna képen váglak és azonnal elmegyek. Nekem egy ilyen agresszívan, udvariatlanul és nagyképűen viselkedő férfi soha nem kellene. Ami azonban a legjobban hiányzik belőled az az intelligencia, feltéve, hogy ez a kérdés nem kamu.

2016. febr. 10. 12:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!