Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy srác félénk, közeledtek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác félénk, közeledtek felé?

Figyelt kérdés
Nem meleg kérdés! Csajokat kérdem!!!!!!

2016. febr. 5. 16:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Csikorgó jól mondja! 8as szar vagy! :D
2016. febr. 5. 18:45
 12/17 anonim ***** válasza:
Közeledek, ha ér nekem annyit az a srác :) Ez viszont csak akkor lehetséges, ha jóban vagyunk, másképp biztosan nem fog senki annyit jelenteni nekem, hogy többet akarjak tőle.
2016. febr. 5. 18:53
 13/17 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még válaszok! thenkjú
2016. febr. 5. 18:55
 14/17 anonim ***** válasza:
66%
Leszólítás terén nem. Sok mindenben elég konzervatív vagyok, így abban is, hogy a férfi tegye meg az első lépést (és igen, pl. abban is, hogy a nő vigye a háztartás nagyobb részét, mielőtt idejönne a zokogó testvériség, hogy nekem biztos csak a "jó" dolgok kellenek a régi dolgok közül). Ha nem jön oda hozzám, nekem nem baj, mert akkor úgysem őt keresem :).
2016. febr. 5. 18:59
 15/17 A kérdező kommentje:
Szóval rajongásuk kell igaz? Különben nem a nőé lenne az utolsó szó, ha ők udvarolnának. Megfordulna a "ki diktál a kapcsolatban" prioritás.
2016. febr. 5. 19:03
 16/17 A kérdező kommentje:
Tehát ezért számít, ki hódol be kinek.
2016. febr. 5. 19:06
 17/17 anonim ***** válasza:

Azért számít, mert így lettünk nevelve, így nőttünk fel mi lányok, ezt tanítják nekünk, hogy a fiúk udvarolnak majd nekünk. Ahogy a mesében a férfi megy át tűzön-vízen-sárkányon a királylányért, és nem fordítva.

Nem azért, mert azt várjuk, hogy behódoljanak nekünk.

Egyébként én a magam részéről is félénk vagyok, ezért egy nálam kicsivel határozottabb párra vágyom, és elképzelni se tudnám, hogy ismerkedés céljából menjek oda idegen férfihoz. (Olyan már volt, hogy így írtam rá neten, de ott nyilván mindenki bátrabb.)

2016. febr. 5. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!