Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, ha a srác túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a srác túl félénk, és bátortalan?

Figyelt kérdés
Van egy srác, nagyon kedvelem, és tetszik, az utóbbi időben sokat voltunk együtt, együtt tanultunk. Mondd olyan dolgokat, hogy édes vagyok, nagyon drága, mondott már olyat, hogy én vagyok az életében a legfényesebb pont, meg amúgy elég egyértelmű dolgokat is. Ha mondjuk kicsit ivott haverjaival, akkor is engem keres, szóval elég sokminden jelzi azt, hogy én is tetszem neki. És én is adok egyértelmű jeleket, és tudom, hogy tudja. Nemrég szakítottam a barátommal, mert megcsalt, ezt is tudja. Mégis egyhelyben topogunk, mert ő nem lép semmit, nem hív el sehova, nem akar megcsókolni, semmi ilyesmi. Eléggé zárkózott srác, én is nagyon nehezen tudok hozzá közelíteni... Nem tudom most mit tehetnék... Szerintetek?
2016. febr. 3. 20:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Kezdeményezz te. Egy zárkózott, csendes sráctól már az is csoda ha jeleket kapsz hogy tetszel neki, az sem szokott könnyen jönni, ne kínozd tovább, tegyél valamit. Jön ez a béna valentin nap, pont jó arra hogy szerelmet vallj, akár szóban, akár egy sablonos szivecskés hasú plüssállattal. Mindegy hogyan, csak egyértelmű legyen neki, hogy mi van.
2016. febr. 3. 23:28
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Semmit, kicsikét puha még a p0:cse, vagy növeszt tököt magának vagy nem lesz soha nője. Sok más férfi van még, akik inkább éreztetik veled, hogy nő vagy.
2016. febr. 4. 09:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

#2-es, legyél szíves HÚZZÁL EL máshova alfáskodni! Máshol sokkal jobban fogják értékelni az ilyen erős magabiztos kanokat, mint Te, Neked lesz aztán a legjobb!!

Köszi.

2019. szept. 19. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!