Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem szimpatizáló félénk srác nem kezdeményez, mit tehetnék?
Van egy srác, aki már régóta nagyon tetszik nekem. Nem kezdeményez..és nem tudom mit csináljak, mert alapvetően én sem az a típus vagyok. Úgy érzem szimpatikus vagyok neki, sokszor néz..és volt már, hogy régebben beszéltünk..
Mit tehetnék? Gáz lenne, ha interneten keresztül ráírnék, és elkérnék vmi jegyzetet? ( egyetemen csoporttársam )
Az a baj, hogy nekem nem mennek ezek a dolgok, olyan mintha nekem kellene udvarolni.
Mit tehetnék??? Nem akarom elriasztani sem..
L/22
tedd fel magadnak a kérdést:
mit akarsz te ettől a beszari alaktól?
hosszú távon ha elmúlik a rózsaszín köd amivel idealizálod őt, majd fontos lesz bizony. ezen a ponton kiszálltam.
sok sikert.
egy szertatrtás keretein belül kolbászt akar tölteni a testedből
viccen kívül ha félénk a srác te leszel a domináns vagyis az neked csak jó menny oda hozzá és kérdezd meg de lehet hogy nem érdekled veszíteni semmit nem fogsz vele a lpényeg hogy legyél kedves és úgy akár irányítani ias tudposd és eszt tapasztalatból mondom
Szerintem kérdezd meg tőle, hogy: "veled történt már olyan, hogy tetszett valaki, de nem akart kezdeményezni az illető?" :D
Ha ez nem jön be neki, akkor hívd el szexelni xD ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!