Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác félénk, közeledtek felé?
Bocsi, de én úgy nem, hogy konkrétan leszólítanám. Ha a szemezéseimből nem vágja le, hogy lépjen már, akkor bocsi, de az a hajó elúszott akkor.
Számomra fontos, hogy egy pasi jöjjön oda hozzám és szólítson le először. Ez is azt mutatja nekem, hogy egy tökös legény, és bátor.
(Én egyébként nem mernék leszólítani egy srácot.)
Én nem gondolom úgy, hogy a mai világban csak és kizárólag a férfia dolga lenne az udvarlás, szerintem egy nő is bármikor kezdeményezhet, ha késztetést érez rá, inkább, mint hogy elszalasszon egy jó pasit :D De az alábbi esetben én sem kezdeményeznék, határozott-magabiztos ember vagyok, így az ilyen társat preferálom, szóval ha egy srác (mert gondolom direkt nem férfit írtál) annyira félénk, hogy még odajönni sem mer hozzám, akkor nem vagyunk összeillőek. :)
21/L
mi az hogy feltétlen a férfi dolga a kezdeményezés? és hogy a szemezésről nem vágja le a szitut?
nincs törvény rá, az kezdeményez aki akar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!