Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy srác félénk, közeledtek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác félénk, közeledtek felé?

Figyelt kérdés
Nem meleg kérdés! Csajokat kérdem!!!!!!

2016. febr. 5. 16:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
17%

Bocsi, de én úgy nem, hogy konkrétan leszólítanám. Ha a szemezéseimből nem vágja le, hogy lépjen már, akkor bocsi, de az a hajó elúszott akkor.

Számomra fontos, hogy egy pasi jöjjön oda hozzám és szólítson le először. Ez is azt mutatja nekem, hogy egy tökös legény, és bátor.

(Én egyébként nem mernék leszólítani egy srácot.)

2016. febr. 5. 17:02
 2/17 A kérdező kommentje:
elégbajazz
2016. febr. 5. 17:04
 3/17 anonim ***** válasza:
95%
# 1: akkor te se vagy jobb a félénk srácnál
2016. febr. 5. 17:08
 4/17 anonim ***** válasza:
30%
Nekem nem baj, hisz nem a nők feladata elkezdeni az udvarlást és a közeledést, hanem a FÉRFI dolga. :)
2016. febr. 5. 17:09
 5/17 anonim ***** válasza:
61%

Én nem gondolom úgy, hogy a mai világban csak és kizárólag a férfia dolga lenne az udvarlás, szerintem egy nő is bármikor kezdeményezhet, ha késztetést érez rá, inkább, mint hogy elszalasszon egy jó pasit :D De az alábbi esetben én sem kezdeményeznék, határozott-magabiztos ember vagyok, így az ilyen társat preferálom, szóval ha egy srác (mert gondolom direkt nem férfit írtál) annyira félénk, hogy még odajönni sem mer hozzám, akkor nem vagyunk összeillőek. :)

21/L

2016. febr. 5. 17:17
 6/17 anonim ***** válasza:
75%
# 4: A te elméleted szerint a nőnek akkor a főzés-mosás-takarítás a dolga.
2016. febr. 5. 17:27
 7/17 anonim ***** válasza:
28%
Ja és még valami, ha szerinted annyira jó, hogy manapság már a nők is kezdeményeznek, akkor a szülést, vagy a menstruációt mikor fogják a férfiak is átvállalni a nőktől?
2016. febr. 5. 17:36
 8/17 anonim ***** válasza:
55%

mi az hogy feltétlen a férfi dolga a kezdeményezés? és hogy a szemezésről nem vágja le a szitut?

nincs törvény rá, az kezdeményez aki akar!

2016. febr. 5. 17:42
 9/17 anonim ***** válasza:
93%
# 8: A szülés biológia folyamat, ahogy a gyermeknemzés is, a kezdeményezés és a főzés-mosás-takarítás nem. Ha egy elavult társadalmi normát erőltetsz férfi oldalon, akkor fogadd el a női oldalon lévőeket is!
2016. febr. 5. 17:56
 10/17 anonim ***** válasza:
Egyetértek Csikorgóval.
2016. febr. 5. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!