Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúúk! Hogy is van ez?! Többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúúk! Hogy is van ez?! Többi lent!

Figyelt kérdés

Kb. 30kmre lakunk egymásstól találkozást is fontolgatjuk,msnen mikor ráirok akkor olyan kis fura alig ir stb. de ha 2-3napig nem beszélünk akkor már ir sms-t fel hív stb. és ott olyan kedves. de akkor msnen mi van vele? vagy nem is szeretne tőlem semmit,én értettem félre??? elsősorban fiúk válaszát várom,de lányok is irhatnak nyugodtan. Egyébként ő 17/F én 15/L.

Pussz

2010. márc. 29. 12:52
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Értem :) Köszi !
2010. márc. 29. 13:32
 12/20 A kérdező kommentje:
13:30as de ha meg nem irok neki akkor már írja is smsben " Látom már nem is irsz az embernek.." Elég fura,én ezt nem nagyon értem
2010. márc. 29. 13:34
 13/20 anonim ***** válasza:

Akkor mondd meg neki, hogy 1 írhat ő is, mostanában úgy sem érzed, hogy szüksége lenne rád 2 nem is fogsz neki írni, mert nem látod értelmét, hiszen olyankor nem kedves veled.

Hisztizik csak. Ha megkapja amit akar, nem kell neki. Ha pedig nem kapja meg játssza a sértődöttet. Vagy éretlen még, vagy csak simán hisztis idióta.

Bocs, ha durva voltam :)

2010. márc. 29. 13:36
 14/20 A kérdező kommentje:
13:36 nem voltál durva!:) Tetszik a tanácsod,és megis fogadom köszönöm szépen!:))))
2010. márc. 29. 13:38
 15/20 anonim ***** válasza:
Nincs mit, remélem beválik :)
2010. márc. 29. 13:40
 16/20 A kérdező kommentje:
Hmm,énis ! De egyébként is egy ilyen kivagyok én vagyok kis elkényeztetett "macsó" srác,de ha nem válna be akkor hagyom a francba vannak még sokan akik kedveskednek velem és miatta nem fogok itt szenvedni...
2010. márc. 29. 13:42
 17/20 A kérdező kommentje:
Ja azt nem említettem hogy ő is és a barátja is rám hajtanak..
2010. márc. 29. 13:50
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem, hogy nem úgy reagál a beszélgetéskor msnen, hanem szűkszavú msnen, az lehet azért van mert nem a billentyűket nyomja egésznap.
2010. márc. 29. 14:23
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha mindketten hajtanak rád, akkor egyik sem gondolja komolyan, és csak szórakoznak. Ha az egyikőjüket tényleg érdekelnéd a másik srác visszalépne. Legalábbis mi nem hajtunk egymás nőjére soha.

A legjobb szerintem az lenne, ha mindkettőt lekoptatnád. Majd találsz olyan srácot, akit tényleg érdekelsz és nem ilyen önző. Sok sikert!

2010. márc. 29. 18:43
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom és nem is érdekel.....
2010. márc. 29. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!