Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » FIúúk! Nem kellesz eléggé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIúúk! Nem kellesz eléggé (He's just not that into you) Mit gondoltok, igaz?

Figyelt kérdés
arra gondolok,hogy egy srác tényleg csak akkor nem keres,ha nem akar?vagy van olyan hogy ti,srácok arra vártok hogy A lány keressen?Nagyon érdekelne a mai srácok véleménye erről.
2011. júl. 7. 21:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem csak akkor nem keres, ha nem érdekled.

Bocsi, lány vagyok, de ez a tapasztalatom, de jó lenne, ha nem lenne igaz.

2011. júl. 7. 21:26
 2/4 anonim válasza:
Hát ez egyéni. Én mondjuk úgy szoktam hogy elleinte keresem és utána egy kicsit nem. És ha érdeklem akkor kerreen ő, éa ha láttom hogy érdeklődik akkor keresem után én :)
2011. júl. 7. 21:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha van valamiféle visszajelzés, akkor biztos, hogy keresném. De csak akkor ha látom, hogy érdeklődik. Ha csak röviden és csak a kérdésekre válaszol, akkor általában hagyom a fenébe.
2011. júl. 7. 21:46
 4/4 anonim ***** válasza:

attól függ. ha a lány tesz valamiféle jelzést, hogy örülne ha közelednék akkor nyilván fogok. viszont ha tudom, hogy nincs rá sok esély -mondjuk kikosarazott már- akkor akármennyire is tetszik inkább nagy ívben elkerülöm.

van az a helyzet amikor majd megszakadsz érte, de mégis úgy viselkedsz mintha nem is ismernéd...

2011. júl. 8. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!