Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúúk! Hogy is van ez?! Többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúúk! Hogy is van ez?! Többi lent!

Figyelt kérdés

Kb. 30kmre lakunk egymásstól találkozást is fontolgatjuk,msnen mikor ráirok akkor olyan kis fura alig ir stb. de ha 2-3napig nem beszélünk akkor már ir sms-t fel hív stb. és ott olyan kedves. de akkor msnen mi van vele? vagy nem is szeretne tőlem semmit,én értettem félre??? elsősorban fiúk válaszát várom,de lányok is irhatnak nyugodtan. Egyébként ő 17/F én 15/L.

Pussz

2010. márc. 29. 12:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Amikor felhív akkor kéne a találkozásotokról beszélni vele
2010. márc. 29. 12:57
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Rám is mindig azt mondták, hogy MSN teljesen más, szinte már bunkó vagyok, telefonon és személyesen pedig aranyos. MSN-en keresztül nem úgy mennek át a dolgok, ahogyan élőszóban, tehát nem érdemes egy kapcsolatot úgy fenntartani. Ha akar tőled valamit, akkor találkozót kér. Én a helyedben jegelném az msn témát pár hétre, és megnézném, mit lép. Ha érdekled, akkor találkozni akar majd.
2010. márc. 29. 13:02
 3/20 A kérdező kommentje:
Pontosan nem ezt kérdeztem! Olvasd már el mielőtt válaszolsz...De azért KÖsszy!:)))
2010. márc. 29. 13:02
 4/20 Andrewka ***** válasza:

Gondolom utál msnezni meg gépelni ezért szűkszavú msnen.

Talán először meg kellene ismerkedni személyesen utána tartani a kapcsolatot msnen, telefonon stb.

Nem értem hogyan lehet csajozni/pasizni úgy h még sose találkoztatok.

22/f

2010. márc. 29. 13:05
 5/20 anonim ***** válasza:

nem ezt kérdeztem.........:S

Honnan tudhatná bárki hogy mit gondol a te barátod?

Te beszélgetsz vele, és mégis fogalmad sincs mi jár a fejében

2010. márc. 29. 13:06
 6/20 anonim ***** válasza:
az anyukája ellenőrzi a helyesírását?
2010. márc. 29. 13:20
 7/20 A kérdező kommentje:

13:02 13:05 kösszy a válaszokat! Rendeseek vagytok:)))Puszika (K)

Irjatok mééég . . .

2010. márc. 29. 13:30
 8/20 anonim ***** válasza:

Szerintem azért kedves veled, amikor felhív mert akkor hiányzol neki, vagy csak unatkozik. Tehát olyankor az ő érdeke, hogy beszéljetek.

Viszont amikor te írsz rá msnen, akkor lehet ő el van magában is, nem érdekled. Olyankor valószínűleg nincs különösebben kedve hozzád, de konkrétan elküldeni nem akar ezért inkább így viselkedik.

Ha nagyon fontos neked, akkor próbálj kevésbé tapadós lenni, hátha még van remény. Bár szerintem már mindegy, hagyd a francba neki úgysem kellesz igazán.

2010. márc. 29. 13:30
 9/20 A kérdező kommentje:
Egyébként nem neten jöttünk össze hanem egy közös ismerős által...
2010. márc. 29. 13:31
 10/20 anonim ***** válasza:

mi közel egy éve vagyunk együtt és soha nem msn-zünk

eddig ha összesen 5 sort váltottunk egymással aztis csak kényszerből. ott a telefon vagy találkozunk. mindektten szeretünk msn-zni barátainkkal vagy bármi de egymással borzasztó...

2010. márc. 29. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!