Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúúk! Melyik a jobb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúúk! Melyik a jobb?

Figyelt kérdés
Pattanásos/bőrhibás csaj aki alapozóval lefedi,de látszik rajta h alapozós VAGY szintén pattanásos/bőrhibás csaj aki nem fedi le a bőrhibáit hanem látszik a rendes bőre?
2010. febr. 17. 22:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát szerintem egy pasi ezt nem fogja neked meg különböztetni csak ha elmagyarázod neki is :D
2010. febr. 17. 22:16
 2/8 anonim ***** válasza:
aki lefedi, mert már azzal is látszik hogy nem szarja le a csaj hogy hogyan néz ki hanem tesz érte valamit!
2010. febr. 17. 22:17
 3/8 anonim ***** válasza:
szerintem menj el bőrgyógyászhoz,ne szarozz az alapozóval
2010. febr. 17. 22:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom amit az utolsó hozzászóló. De szerintem inkább alapozózz ha nem tehetsz mást.
2010. febr. 17. 22:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha nagyon ragyás a fejed akkor 1 kis kozmetikus ápolás, és alapozo, ha csak kicsit akkor nem fontos :)
2010. febr. 17. 22:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Kép?? Látatlanba nem lehet megmondani sztem...
2010. febr. 18. 00:52
 7/8 anonim ***** válasza:
melyik fajta amelyik annyi alapozot tessz magára hogy ha ott állsz mellete és jön egy északi szél akkor hordja minden fele vagy kevesebb alapozó??amugy nem hiszem el h lehet még ijen csajokat találni annyi jo krm vanmint az állat miért nem használjátok??elöttem valaki mondta ha alapozozik akkor igényes megelözni könyebb mint meggyogyitani nem fürdesz vehetsz akármi parümöt!
2010. febr. 18. 08:39
 8/8 anonim ***** válasza:
inkább lássam a rendes bőrét, ne érjen meglepetés :) attól még hogy valaki pattanásos/bőrhibás lehet gyönyörű ;)
2010. febr. 18. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!