Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen miatt egy nő már abba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen miatt egy nő már abba hagyja a további ismerkedést?

Figyelt kérdés
Interneten ismerkedek egy nővel. Ő randira hívott de én úgy érzem még hogy nem ismerem még ezért ignoráltam a randit és mondtam neki hogy nem vagyok randizós típus és csak akkor randizik lánnyal ha már igazán ismerem
2016. febr. 1. 14:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Neten nem lehet igazán megismerni senkit. Nincs nonverbális kommunikáció, nincsenek gesztusok, mimika az ilyen beszélgetésekben, nem látod a másikon a valós reakciókat, arckifejezéseket, nem a másik szemébe mondod a gondolataidat, valamint máshogy reagálsz te is, ha mondanak neked valamit. Netes beszélgetésbe 3x végiggondolod és 5x átírod a válaszodat mielőtt elküldöd, a valóságban meg az jön ki amit reflexből mondasz 2 másodperces gondolkodás után. Randizás nélkül nem lehet ismerkedni, hiszen ha majd kapcsolatban lesztek, akkor sem facebookon keresztül kommunikáltok majd.
2016. febr. 1. 15:11
 2/10 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem te nem vagy ember.

Ha egy NŐ HÍV RANDIRA FÉRFIT, az annak a 100%-os jele, hogy dugni akar vele.

Igen, a nő helyében egy ilyen töketlen férfitől egyből elmenne a kedvem.

2016. febr. 1. 15:13
 3/10 A kérdező kommentje:
1. Igaz szóbeli beszélgetés is volt de nekem 10 randiból kb. 8 embert sikerült megismernem most vagy nekem van harmadik szemem képességem vagy neked nincs jó megérzésed emberismeretem de valahogy nekem sikerült megismernem az embereket neten
2016. febr. 1. 15:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen, simán abba hagyhatja, Nah most gondolkodj egy picit a no fejével. Általában a ferfi hívja randira a not, ha ez fordítva történik akkor ez elég nagy pofára esés a nőnek, hogy nem mentél bele, az indok ebben az esetben tok mindegy, egy ferfi cselekedjen, ne maszatoljon. Másik ami a nagyobb baj ebben az a mentegetőzés, a nők mindentől félnek es mindent szeretnek tulkonbinalni, ebben az esetben, elültetett a bogarat a fülébe, hogy valami titkolni valódi van, mert ez egy elég hülye kifogás.
2016. febr. 1. 15:57
 5/10 A kérdező kommentje:
Pontosan én hívjam randira ne ő és én döntöm el mikor érzem úgy.
2016. febr. 1. 16:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez elég nyomós ok abbahagyni az ismerkedést. Nem értem, mi jön még azután, hogy "szeretnél találkozni velem? Nem." Ha Neked nem fér bele, hogy ő hív el, akkor valójában Neked sincs okod tovább ismerkedni, nem?

Egyébként meg azért hülyeség az egész húzóczkodásod, mert egy netes ismerkedés annyira nem természetes helyzet, hogy nem tudhatod, a másiknak milyen tapasztalatai, elképzelései vannak.

Például van, aki nem szeret azonnal randizni, mert szeretne előbb meggyőződni róla, hogy van értelme az erőfeszítésnek, megismerni előbb a másikat jobban. Van, aki meg azonnal találkozni szeretne, mert úgy gondolja, hogy vagy bejön a másik, vagy nem, és hiába beszélgetnek neten örökkön-örökké, ha az életben nincs meg a vonzalom egymás iránt-

Ez inkább típus kérdése, vagy korábbi tapasztalatoké, nem azzal függ össze, hogy mennyire szeretne dominálni az a nő. Például én szerettem sokáig levelezni az emberekkel, és soha nem értettem, mért kérdezi valaki tíz sor beszélgetés után, hogy találkozzunk-e, de aztán volt olyan élményem, hogy hetekig leveleztem egy neten megismert fiúval (még csak nem is társkeresőn ismerkedtünk meg), minden nap alig vártam, hogy írjon, humorizáltunk egymással, csomó mindent megbeszéltünk, művelt is volt, kedves is, a képe sem volt csúnya; és amikor találkoztunk (igaz, az sem randevú volt, de titokban azért reménykedtem is), kiderült, hogy egyáltalán nem jövünk be egymásnak.

Ezután sosem csináltam azt, hogy ilyen hosszan levelezek és sokkal jobban megértettem a rögtön-találkozni-akaró embereket.

2016. febr. 1. 16:23
 7/10 anonim ***** válasza:

Függ attól hogy konkrétan mennyi levelezés vagy beszélgetés zajlott le korábban.

De ha telefonon már beszéltetek, nem egészen értem mire kéne még várni.

2016. febr. 1. 16:31
 8/10 A kérdező kommentje:
7. telefon még nem volt és nekem az is fontos!!!
2016. febr. 1. 16:33
 9/10 anonim ***** válasza:

"én hívjam randira ne ő és én döntöm el mikor érzem úgy" - részben igazad van, alap esetben a férfinak kellene kezdeményezni, de azért ez így elég önző felfogás is. Mert hát akkor ő csak üljön és várjon, TE (nem érdekelve, hogy neki mik az igényei) mikor érzed úgy, közben töltsön el a levelezéssel egy csomó időt, amikor lehet, hogy 5 mp személyes ismeretség után világos lesz, hogy úgysem lesz az ismerkedésből semmi...

Szerintem 4-5 levélből fel lehet mérni, hogy a másik megér-e számomra annyit, hogy 2-3 órát rászánjak az életemből (meg mondjuk meghívjam egy kávéra - bár én nő vagyok, szóval csak a saját kávémmal kell számoljak:)).

Többször volt, hogy 50-70 levél jött-ment köztünk, mert a másik olyan személyiség volt, vagy valamiért nem volt alkalmas az időpont a találkozásra, és alapvetően nem bántam. DE! úgyis személyesen dől el, hogy az emberek bejönnek-e egymásnak. Rengeteg érdekes levelezést folytattam, de csak 2-3 alkalommal volt meg személyesen is a kölcsönös szimpátia - és akkor még nem kapcsolatról beszélek, csak szimpátiáról...

Szóval ha elhívnám a másikat és kerek perec nemet mondana, igen, én sem szánnék több időt a levelezésre.

2016. febr. 1. 17:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Én abbahagynám. Számomra ez azt jelentené, hogy nem gondolja komolyan a dolgot esetleg csak vetít a másik. Az ismerkedés célja a másik megismerése. Az aki nem kész élőben ismerkedni csak netem kiszúr a másikkal. Amit csináltál azt többféleképp is értelmezhető, de egyik sem pozitív.
2016. febr. 1. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!