Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek az fura, hogy 15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az fura, hogy 15 éves vagyok, (8. os) és még nem volt pasim?

Figyelt kérdés
nektek volt már ilyenkor csajotok/pasitok?
2010. márc. 27. 20:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ba.dmeg ez égő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. márc. 27. 20:50
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem 19 evesen volt eloszor pasim...es nem kestem le semmirol...nyugi..van meg idod
2010. márc. 27. 20:51
 3/12 anonim ***** válasza:
ásd el magad
2010. márc. 27. 20:59
 4/12 anonim ***** válasza:
Én 19 vagyok és még nem volt... Amúgy 8-ban még nem fura, jön a középsuli, új emberek, ne aggódj! Én már furább eset vagyok sajnos...
2010. márc. 27. 21:12
 5/12 anonim ***** válasza:
Jaja! A középsuli végéig a csajok 80%-a elveszti a szüzességét! Kitartás!
2010. márc. 27. 21:14
 6/12 anonim ***** válasza:
szerintem sem gáz. 8.ban én is el voltam keserdve, hogy körülöttem mindenki csajozott/pasizott én meg nem... de aztán jött a gimi és változott a helyzet:D
2010. márc. 27. 22:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ciki....ráérsz még..igen most jön a gimi új emberek...nemkell siettetni a dolgot,majd kialakul. Ne mások alapján dönts, amikor te jónak érzed akkor kezdd, és olyannal akit tényleg szeretni fogsz..ne azért gyere össze vkivel h legyen pasid...én 18 leszek és még nemvolt..leheth ciki, de szerintem nemvagyok lekésve semmiről. Minden jön a maga idejében.
2010. márc. 28. 12:33
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

csak azért kérdeztem, mert mondjuk a mi osztályunkban senki nem jár senkivel, de a 7.esek fûvel fával...

Amúgy a kérdés nem arra vonatkozott, hogy gáz-e, hanem hogy fura-e.

2010. márc. 28. 15:03
 9/12 anonim ***** válasza:
előző kommentelő vagyok...nemértem mi akkora külömbség van a ,,gáz,, és a ,,fura,, között...
2010. márc. 31. 19:37
 10/12 anonim ***** válasza:
fura cipő úr
2010. márc. 31. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!