Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok és nincs pasim már 2 éve. Miért?
én szeretnék hosszú kapcsolatot de nincs kivel,és csak a dísz b*zik váltogatják a csajokat mint a fehér neműt.
a fő ok,hogy nem találkozol olyannal akinek tetszel..... ennyi mert semmi bajod :) aranyos lánynak tűnsz az írásból,csak nem jelent meg senki az életetben ilyen egyszerű
F/17
Itt vagyok pl. én is:P
15/f ( koromhoz képes érettnek mondanak ismerőseim)
:DDD Lány vagyok...
:/ köszi a válaszokat, aranyosak vagytok.
Megpróbálok türelmes lenni, csak olyan rossz látni, hogy körülöttem mindenkinek van barátja csak nekem nincs ráadásul a lagjobb barátom az ország másik felében él...
az időm nagy részében egyedül vagyok pedig kifejezetten társasági lény vagyok
hmmm..megesik.De ezt nem kell a gyakorikerdesekbe kiirni. Hogy miert nincs? Talan mert senkinek sem tatszettel/nem mertek megtenni az elso lepest.
Konyorgom, ebben mi a furcsa?!
Tobb no el a foldon, mint ferfi, tehat nem minden nonek jut masi minden egyes percre. Most mekkora tragedia lehet, ha teljes 2 eve nincs pasid......pf.
Majd lesz, nyugi.Olyan aki TENYLEG szeretni fog.Ha meg csak jeteknak kellenek neked, az elso diszkoban/barban felszedhetsz tobbet is ha egy kicsit jobban nezel ki...:-S
Addig meg eld tul valahogy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!