Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 16 éves vagyok és nincs pasim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves vagyok és nincs pasim már 2 éve. Miért?

Figyelt kérdés
Van jelentkező, de ebben a korban a fiúk (tiszetelet a kivételnek) elég éretlenek és nem akarnak komoly kapcsolatot. Eddig nyugodt voltam (majd jön magától blah, blah) de kezdek kiakadni. Egyszerűen nem akarok egyedül lenni, szeretni akarok valakit és, hogy viszont szeressenek. Szerintem nem vagyok csúnya, normális alakom van, a barátaim szerint vicces vagyok és jókedvű. Mi lehet a baj? :/
2010. nov. 29. 19:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
talán az, hogy fiú vagy? :)
2010. nov. 29. 19:59
 2/16 anonim válasza:
ittvagyok én :D énis komolyabb kapcsolatot akarok :D f17
2010. nov. 29. 20:00
 3/16 anonim ***** válasza:

én szeretnék hosszú kapcsolatot de nincs kivel,és csak a dísz b*zik váltogatják a csajokat mint a fehér neműt.

a fő ok,hogy nem találkozol olyannal akinek tetszel..... ennyi mert semmi bajod :) aranyos lánynak tűnsz az írásból,csak nem jelent meg senki az életetben ilyen egyszerű

F/17

2010. nov. 29. 20:00
 4/16 anonim ***** válasza:

Itt vagyok pl. én is:P

15/f ( koromhoz képes érettnek mondanak ismerőseim)

2010. nov. 29. 20:02
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
21 éves vagyok és nincs csajom már... 21 éve.
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy még lekésve semmiről. Könyörgöm, csak 16 vagy. nekem akkor még nem is volt pasim 25L
 7/16 anonim ***** válasza:
hát nem lehet olyan díszb.zi, ha váltogatja a csajokat, de azért megjegyezném h 16-17 évesen mégis nem ez a normális? talán családot kéne már alapítani?
2010. nov. 29. 20:03
 8/16 A kérdező kommentje:

:DDD Lány vagyok...

:/ köszi a válaszokat, aranyosak vagytok.

Megpróbálok türelmes lenni, csak olyan rossz látni, hogy körülöttem mindenkinek van barátja csak nekem nincs ráadásul a lagjobb barátom az ország másik felében él...

az időm nagy részében egyedül vagyok pedig kifejezetten társasági lény vagyok

2010. nov. 29. 20:04
 9/16 anonim ***** válasza:

hmmm..megesik.De ezt nem kell a gyakorikerdesekbe kiirni. Hogy miert nincs? Talan mert senkinek sem tatszettel/nem mertek megtenni az elso lepest.

Konyorgom, ebben mi a furcsa?!

Tobb no el a foldon, mint ferfi, tehat nem minden nonek jut masi minden egyes percre. Most mekkora tragedia lehet, ha teljes 2 eve nincs pasid......pf.

Majd lesz, nyugi.Olyan aki TENYLEG szeretni fog.Ha meg csak jeteknak kellenek neked, az elso diszkoban/barban felszedhetsz tobbet is ha egy kicsit jobban nezel ki...:-S

Addig meg eld tul valahogy....

2010. nov. 29. 20:06
 10/16 anonim ***** válasza:
tetszettel* es pasi*(masi helyett)
2010. nov. 29. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!