Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találok magamnak pasit! 13 éves vagyok! Tudom hogy 13 évesen még nem kell pasi, de látom hogy a barátnőimnek is van pasijuk! Valamelyikük meg is kérdezi hogy mért nincs pasim és ilyenkor rosszul érzem magam! Szeretnék már egy pasit! Tanács?
> de látom hogy a barátnőimnek is van pasijuk!
Attól még neked nem kell hogy legyen.
"Tudom hogy 13 évesen még nem kell pasi"
hülyék vagytok mind egytől egyig ( a barátnőiddel)
A. Vegyél egy nagy levegőt, gondolkozz el komolyabbban rajt, hogy még csak 13 vagy, illetve kell a fenének mér most pasi, és élvezd az életet anélkül, nem kell izgulni, majd lesz több is, mint szeretnéd!;)
B. Vegyél egy nagy levegőt, és kezdj el ismerkedni, de okosan, ne az első jöttmentre mond azt, hogy ő az "igazi"! Lényeg az, hogy ha több embert ismersz(személyesen), nagyobb a választék. De próbálkozhatsz neten is, bár az egy kicsit rizikós, óvatosnak kell lenni. Lényeg, hogy nagyon görcsösen ne akard, ha kiegyensúlyozott vagy és boldog, előbb-utóbb megtalál a szerelem magától is!
Ui.: Egyszer valahol olvastam, hogy a 6 mrd. emberből, aki a Földön él 1,52 mio. lenne tökéletes társad. Utánaszámoltam, ez kb. minden 4000. ember. Na mármost, életed folyamán ennek többszörösével futsz össze/ismerkedsz meg, úgyhogy csak tartsd nyitva a szemed, és ne aggódj a barátnőid miatt, fogadok, hogy lesz köztük olyan, aki 1-2 év múlva már emlékezni sem akar a mai "nagy" szerelmére!:)
17/F
Az hogy tanuljál inkább és legyen érettségid ! Tini anyuka szeretnél lenni vagy egy tini kiégett q.rva ???
Nem pasit kéne amúgy sem gyűjtögetni, hanem szerelmet mert a szerelemnél kevés szebb van ! Miért nem tudod kivárni a szerelmet ?
én is 13 vagyok és volt pasim most már csak barátok vagyunk. azt üzenem azoknak akik azt írogatják, hogy még nem kéne pasi meg hogy tanulj hogy ők amikor ennyi idősek voltak vajon mit csináltak? Babáztak? Sztem normális ha az ember ilyen korban is szeretne pasit csak és pasikról beszélget a barátnőivel csak vigyázzon!!!
nálam 2 évvel idősebb ismerősöm terhes a pasija meg szakított vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!