Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs pasim? (dehogyrövid. )
Figyelt kérdés
Nagyon kedves (szép) lány vagyok. Meg minden... (okos egyépként) Lovaglok, van egy lovam. Nem tudom egyszerűen... 50kg. 155cm (egyébként nem vagyok kövér...) barna a hajam és a szemem. (nagyon a melleim...)Miért nincs pasim??? Már totál ki vagyok készülve... -.-'2011. szept. 4. 20:31
1/25 anonim válasza:
hány éves vagy?
nagyon melleim ?:D ez mi lenne ?
3/25 anonim válasza:
"okos egyéPként"...xd nem úgy látom..lol helyesírási szótárt javaslok még az okításhoz..
4/25 A kérdező kommentje:
k*
2011. szept. 4. 20:32
6/25 A kérdező kommentje:
jah igaz ... 2betűt eltévesztek és szótár kell XD
2011. szept. 4. 20:33
7/25 anonim válasza:
"Nagyon kedves (szép) lány vagyok. Meg minden... (okos egyépként)"
De leginkább szerény -,-"
8/25 anonim válasza:
önelégült egós plázacicának látszol, ezért.
9/25 anonim válasza:
Kicsit alacsony vagy, sztem, meg kicsit túl nagynak tűnik az önbizalmad, ami sokakat elretenthet. Ebben az esetben próbálj meg te kezdeményezni, v legalábbis egyértelmű jeleket adni...
10/25 anonim válasza:
jahh, drága, csak ez nem melléütés, hanem az írni tudás hiánya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!