Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincs pasim? (dehogyrövi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs pasim? (dehogyrövid. )

Figyelt kérdés
Nagyon kedves (szép) lány vagyok. Meg minden... (okos egyépként) Lovaglok, van egy lovam. Nem tudom egyszerűen... 50kg. 155cm (egyébként nem vagyok kövér...) barna a hajam és a szemem. (nagyon a melleim...)Miért nincs pasim??? Már totál ki vagyok készülve... -.-'
2011. szept. 4. 20:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Jok a melleid?
2011. szept. 4. 20:37
 12/25 anonim ***** válasza:

hátt nagyon okos lehetsz egyéPként...

Kérdésedre válaszolva: ne keresd ilyen görcsösen a szerelmet, mert lehet h pont e miatt nem veszed észre az igazit...

EgyéPként..van egy olyan mondás, hogy: ne keltsétek fel a szerelmet, amíg nem akarja!

2011. szept. 4. 20:37
 13/25 anonim ***** válasza:
írj privit 17/F
2011. szept. 4. 20:46
 14/25 anonim ***** válasza:
Csak. -.-
2011. szept. 4. 20:49
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg a személyiségedben vagy a viselekdésedben van az ok? Áá, ugyan, biztos a súly...
2011. szept. 4. 20:52
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Én félek a lovaktól, mert olyan nagy állatok. Én ezért (sem) vagyok a pasid. De egyébként én (is) okos vagyok. :)
2011. szept. 4. 20:54
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem tudsz helyesen írni.
2011. szept. 4. 20:58
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
"nagyok a melleim" :S Ki kérdezte??? Egy kapcsolatban nem a mellméret a lényeg, pláne ha vki nem csak a dugásra megy..
2011. szept. 4. 21:04
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Elmondom, hogy sokan nem azért kifogásoljuk a helyesírás színvonalát, mert nem tudunk másba belekötni...

Az igényesség a kulcsszó! Magyar ember vagy egy tanácsadói portálon. Ha a kérdés neked ilyen fontos és időt is szakítasz rá, akkor miért nem lehet azt, úgy megfogalmazni ,úgy leírni, ahol azt egy magára igényes ember tenné!

Ha van időd kérdést feltenni, akkor legalább annyi időd legyen ,hogy átolvasod előtte a kérdésed. A rendszer jelzi úgyis a hibát, és még megoldást is ajánl fel... el vagyunk kényeztetve. Te meg nem élsz ezzel a kényelemmel!

2011. szept. 4. 21:04
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül a problémáddal. Nekem pl nincs csajom. Nagy dolog. Majd lesz ha úgy adódik.
2011. szept. 4. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!