Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 15 éves lány vagyok és még nem csókolóztam és még sohasem volt pasim . Ez nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Az osztályunkban már szinte mindenkinek van vagy volt barátja . Nem vagyok túl vékony de kövérnek sem mondanám magam , elég sok barátom van , és mindig olyan fiuk udvarolnak nekem akik nekem nem jönnek be :( . Légyszi segítsetek :((2011. márc. 17. 15:52
1/18 anonim válasza:
Majd eljön a te időd is csak kikell várni a megfelelőt hidd el jönni fog :) És egyáltalán nem gáz h nem csókolóztál még ;)
2/18 anonim válasza:
Szerintem válogatós lehetsz, de egy biztos, semmiről sem vagy még elkésve..
3/18 Joco901019 válasza:
Dehogy gáz attól hogy manapság már 14 évesen elvesztik a szüzességüket a csajok még nem az. Akkor lenne gáz ha már 25 lennél.
4/18 anonim válasza:
Hogy nekem mennyire elegem van már az olyan kérdésekből, aminek az a vége, hogy "ez nagyon gáz?".
Csak és kizárólag az a "gáz", hogy te annak érzed. Megjegyzem senki nem tud segíteni neked, hacsak meg nem adod a címed és várod az önként jelentkezőket. De 15 évesen inkább tanulj, ne pasizz.
5/18 anonim válasza:
Nem értem, mért hiszi minden "kislány" azt, hogy ha nem viselkedik ribanc módjára, az gáz..
6/18 anonim válasza:
Hát ha az nem jó aki lehetne akk magadra vessssss.....
7/18 anonim válasza:
én egy hét múlva leszek 14, sose csókoloztam, egy fiúval "jártam", bár nem nevezném járásnak, amit mi műveltunk:) vagy 7 fiú akart velem járni és a szemembe is mondta, de én lehet h válogatós vagyok, vagy csak egyszerűen nem akarok belépni egy kapcsolatba.
úgyhogy remélem , én sem késtem le semmiről.:)
8/18 A kérdező kommentje:
lehet h válogatós vagyok . az osztályban meg cikiznek e miatt aztán haza jövök és itthon is ez a téma ami meg a tanulást illeti kitünő vagyok :)
2011. márc. 17. 16:04
9/18 anonim válasza:
Az osztálytársakkal nem szabad törődni. Ha így folytatod, sokkal nagyobb esélyed lesz jó állást találni, míg ők szépen elzüllenek és prostituálódnak.
10/18 anonim válasza:
Alapozd meg először azt, hogy ne abból élj, hogy majd valami milliomos vénember elvesz a testedért, hanem hogy megállj a magad lábán is, ha épp azt kell.. És nagyon is szeretjük a talpraesett, okos, intelligens nem ribancos átlag csajokat.. hidd el :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!