Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, aki megtetszett, és fel szeretném venni msn-re, de nem tudom, hogy mit írjak neki. Szerintetek?
Szerintem írd azt hogy szimpatikusnak tűnik és meg szeretnéd ismerni.:)
L18
Pont az egyik ismerősöm is hasonló cipőben jár,t végül felvette a bíztatásomra fiút, és elkezdtek beszélgetni :)
Bár annál az esetnél nem lett belőle semmi...meg ha a fiú akar tőled vmit, akkor tuti nem ráz le msnen, meg elkezd veled hosszan beszélgetni, ha meg nem nagyon ír, meg hasonlók, akkor felejtős az ügy.
Az elsőnek:
Myvipen bejelöltem és ott már írtam neki hogy szimpatikus és meg szeretném ismerni.Vissza is jelölt másnap.De nem tudom hogy ha felveszem msn-re hogyan indítsam el a beszélgetést...mert aztán jönne a többi magától csak elkezdeni nehéz :S
A másodiknak:
Undorító vagy és BUNKÓ!!!!!
A harmadiknak:
És a barátnőd hogyan kezdte az első beszélgetést?
A barátnőm úgy kezdte a beszélgetést, hogy szia! ugye nem zavarok? beszélhetünk egy kicsit, úgy is unatkozok...bár pontosan nem tudom, hogy volt , de én mindenképp így írnám :)
Utána megkérdezheted, hogy hogy telt a napja, téged mennyire ismer? mennyire tart szimpatikusnak? hasonlók:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!